Ђоковић: "Нисмо изашли из куће шест недјеља"

Корона вирус је пуно тога одузео, али је и допринио да људи принудно више времена проведу код куће у дружењу са породицом.

Забава 19.04.2020 | 18:16
Ђоковић: "Нисмо изашли из куће шест недјеља"

Ако се захвалност може са том опаком заразом уопште довести у везу, онда је Новак Ђоковић захвалан на моментима које први пут доживљава.

Готово да од рођења сина и кћерке српски ас није имао оволико времена да им се посвети и ради све оно мале, очинске функције које у очима дјеце праве хероја. Паметно користи сваки минут у изолацији Ђоковић како би изградио успомене које ће његова дјеца памтити заувијек.

– Породица и ја се налазимо у Шпанији, не можемо на плажу, нити на сурфовање, што бисмо вољели, али далеко од тога да се жалимо у оваквој ситуацији у свијету. Већ шест недјеља смо у тоталној, 24-часовној изолацији. За тенисера и живот какав водимо, чудно ми да сам овако дуго на једном месту, то нисам доживио 15 година – али сам срећан јер сам са породицом, рекао је Ноле у Инстаграм “лајву” са Ендијем Марејем, преноси Спортблиц.

Када је у питању родитељство, Ђоковићев је онај “физички” дио што је одговарајуће и његовом животном позиву.

– Што се тиче родитељских улога, мој дио су физичке активности и тај дио развоја наше дјеце. Обучавам их у разним стварима и осјећам се мирније и угодније када имам ту улогу, а не неку другу. Све остале врши Јелена. И ја још увек учим родитељство и упознајем себе као оца и мужа. Овакав живот је чудан за једног тенисера, додао је српски тенисер.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Влад Тепеш

19.04.2020 16:33

А кућа ти као мањи град.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стета

19.04.2020 17:09

ето ми смо сетали

ОДГОВОРИТЕ