Овако естрада данас проводи Васкрс! (ФОТО, ВИДЕО)

Позната имена са домаће естраде најрадоснији хришћански празник, попут свих других, проводе код куће. Уз богату трпезу и најмилије, нису пропустили а да не пошаљу поруке пуне љубави путем друштвених мрежа за сву јавност, која ове године због читаве ситуације са коронавирусом такође не напушта своје домове.

Забава 19.04.2020 | 15:52
Овако естрада данас проводи Васкрс! (ФОТО, ВИДЕО)

"Ове године је некако све другачије! Моја породица и ја Васкрс прослављамо у кући, али знам да ће многи на овај велики празник бити раздвојени услед ванредног стања у земљи и полицијског часа", каже певачица Катарина Грујић, која се затим осврнула на такмичење у куцању са јајима које су она и њен седмогодишњи сестрић организовали пре доручка: "Прво смо у петак Лав и ја офарбали јаја, јесте да смо после тога једва опрали руке од боја, али је вредело! (смех) Чини ми се да су испала лепша него икад! Сваке године се такмичимо у куцању и морам да признам да је данас било баш напето! Иако сам прво ја водила, Лаву је допло једно баш тврдо јаје и на крају је било изједначено", открила је она. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Христос Васкресе! Срећан Ускрс! ❤️? Свима вама честитамо празник и да га прославите на најлепши начин са породицом! ????

Објава коју дели Катарина Грујић (@катаринагрујиц.долл) дана

Њена колегиница Милица Тодоровић после неког времена успела је на овај дан да буде скупа са својом породицом у родном Крушевцу. 

"Христос Воскрсе, мили људи! Да сте ми живи и здрави и да вас чува Бог!" поручила је она путем друштвене мреже Инстаграм. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Христос Воскрсе, мили људи! Да сте ми зиви и здрави и да вас цува Бог! ❤??

Објава коју дели Милица Тодоровиц (@милицатодоровицоффициал) дана

"Христос Воскресе драги моји. Желим вам здравља, љубави, среће и мира! Живи били!" поручио је певач Саша Ковачевић

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Христос Воскресе драги моји. ♥️? Зелим вам здравља, љубави, среце и мира! Зиви били! ♥️?

Објава коју дели Саса Ковацевиц (@сасхаковацевиц) дана

"Христос воскресе! Срећан Ускрс драги моји", придружила се честиткама и Сандра Африка.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Христос воскресе! Срецан Ускрс драги моји ?❤️???

Објава коју дели Сандра Африка (@сандраафрика) дана

Илда Шаулић показала је богату празничну трпезу, ушушкана међу својим најмилијима. 

Са широким осмехом исто је учинила и певачица Ана Севић, а наследница коју је добила у браку са Дарком Лазићем не напушта јој страну. 

Са друге стране, певачева вереница Марина Гагић за будућег супруга и наследника Алексеја декорисала је животни простор нежним тоновима плаве боје. 

 Глумица Драгана Мићаловић, по први пут ове године празнује без својих чланова породице. Ипак, она има два разлога за славље - поред Васкрса, данас је и рођендан њеном дечку, са којим проводи време током пандемије.

Да ли се овај Васкрс разликује од претходних? Како се осећате данас?

"Па разликује се наравно. Прво што по први пут нисам са породицом, на селу, на викендици, где славимо већ годинама и где смо сви скупа и да недељом ујутру одемо на литургију, то јест, на причест и да после тога сви заједно кући правимо ручак, тако да, ова година се нажалост разликује по томе."

"Са дечком сам. Офарбали смо јаја и данас славимо и његов рођендан и Васкрс", додала је млада глумица.

Глумица Љиљана Благојевић распаметила је декорацијом празничне трпезе са златним мотивима. 

<блоцкqуоте цласс="инстаграм-медиа" стyле="бацкгроунд: #ФФФ; бордер: 0; бордер-радиус: 3пx; боx-схадоw: 0 0 1пx 0 ргба(0,0,0,0.5),0 1пx 10пx 0 ргба(0,0,0,0.15); маргин: 1пx; маx-wидтх: 540пx; мин-wидтх: 326пx; паддинг: 0; wидтх: цалц(100% - 2пx);" дата-инстгрм-цаптионед="" дата-инстгрм-пермалинк="хттпс://www.инстаграм.цом/п/Б_Ј9-деХ-1к/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" дата-инстгрм-версион="12">
 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<а стyле="цолор: #000; фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; фонт-стyле: нормал; фонт-wеигхт: нормал; лине-хеигхт: 17пx; теxт-децоратион: ноне; wорд-wрап: бреак-wорд;" хреф="хттпс://www.инстаграм.цом/п/Б_Ј9-деХ-1к/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" таргет="_бланк" рел="ноопенер">ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ мили моји!

Објава коју дели <а стyле="цолор: #ц9ц8цд; фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; фонт-стyле: нормал; фонт-wеигхт: нормал; лине-хеигхт: 17пx;" хреф="хттпс://www.инстаграм.цом/љиљана_благојевиц/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> Љиљана Благојевиц (@љиљана_благојевиц) дана <тиме стyле="фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; лине-хеигхт: 17пx;" датетиме="2020-04-19Т08:28:48+00:00">19. Апр 2020. у 1:28 ПДТ

"Нека нам драги Бог да здравља, љубави и памети. Да из овог заједно изађемо јачи, срећнији и захвалнији на свему што нам је дао! Христос Васкрсе", поручио је <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/3588/сергеј-цетковиц" дата-таглинк="Сергеј Ћетковић">Сергеј Ћетковић.

<блоцкqуоте цласс="инстаграм-медиа" стyле="бацкгроунд: #ФФФ; бордер: 0; бордер-радиус: 3пx; боx-схадоw: 0 0 1пx 0 ргба(0,0,0,0.5),0 1пx 10пx 0 ргба(0,0,0,0.15); маргин: 1пx; маx-wидтх: 540пx; мин-wидтх: 326пx; паддинг: 0; wидтх: цалц(100% - 2пx);" дата-инстгрм-цаптионед="" дата-инстгрм-пермалинк="хттпс://www.инстаграм.цом/п/Б_Ј9вАYјБ2П/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" дата-инстгрм-версион="12">
 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<а стyле="цолор: #000; фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; фонт-стyле: нормал; фонт-wеигхт: нормал; лине-хеигхт: 17пx; теxт-децоратион: ноне; wорд-wрап: бреак-wорд;" хреф="хттпс://www.инстаграм.цом/п/Б_Ј9вАYјБ2П/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Нека нам драги Бог да здравља, љубави и памети. Да из овог заједно изадјемо јачи, срећнији и захвалнији на свему што нам је дао! Христос Васкрсе!?? #христосваскрсе #срецан #васкрс

Објава коју дели <а стyле="цолор: #ц9ц8цд; фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; фонт-стyле: нормал; фонт-wеигхт: нормал; лине-хеигхт: 17пx;" хреф="хттпс://www.инстаграм.цом/цетковицс/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> СЕРГЕЈ ЋЕТКОВИЋ (@цетковицс) дана <тиме стyле="фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; лине-хеигхт: 17пx;" датетиме="2020-04-19Т08:26:41+00:00">19. Апр 2020. у 1:26 ПДТ

<а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/3040/светлана-цеца-разнатовиц" дата-таглинк="Светлана Цеца Ражнатовић">Светлана Цеца Ражнатовић као и свих претходних година - испоштовала је велики ускршњи пост, с тим што се због тренутне ситуације у земљи, заједно са породицом, причестила неколико дана раније.

"Загрлите своје вољене, говорите им колико их волите, јер је дошло време када је људскост на испиту. Сада треба показати слогу!" поручила је она, која ће празник обележити са најмилијима. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-19/04192020032352.пнг" алт="" wидтх="480" хеигхт="960" />

"Као и сваке године, у кругу породице. Трудимо се да за Ускрс увек будемо сви заједно и да уживамо у тој чаролији коју овај празник доноси у све домове. Најмлађи се посебно радују украшавању јаја, па тако док једни фарбају, други лепе сличице, а остали декоришу кућу", истакла је певачица, чији се син <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/74466/вељко-разнатовиц" дата-таглинк="Вељко Ражнатовић">Вељко огласио преко Инстаграма, па свима пожелео срећан Ускрс. 

<а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/465736/марија-серифовиц" дата-таглинк="Марија Шерифовић">Марија Шерифовић и <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/82442/радиса-трајковиц-дани" дата-таглинк="Радиша Трајковић Ђани">Радиша Трајковић Ђани у кратком снимку на поменутој друштвеној мрежи поздравили се све оне који данас прослављају Васкс, и пожелели им најлепше жеље из својих домова. 

 

<див стyле="поситион: релативе; паддинг-боттом: 56.25%; хеигхт: 0;"><ифраме стyле="бордер: ноне; бацкгроунд-цолор: #000; поситион: абсолуте; топ: 0; лефт: 0; wидтх: 100%; хеигхт: 100%;" срц="//www.адриамедиа.тв/ембед_плаyер.пхп?медиа_ид=136725&титле=1" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" сцроллинг="но" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

Извор: Курир.рс, М.Г/Пинк/Ало/ Фото: АТА Имагес, Драган Кадић, Дамир Дервишагић, Соња Спасић

Коментари / 0

Оставите коментар