Никола Роквић се моћним речима обратио на Велики петак!

Никола Роквић је поред породице и каријере изузетно посвећен религији. Певач је на друштвеној мрежи Инстаграм поводом Великог петка, најтужнијег дана у хришћанској традицији исписао следеће.

Забава 17.04.2020 | 21:21
Никола Роквић се моћним речима обратио на Велики петак!

"На данашњи дан човек је осудио Бога. На данашњи дан човек је шутирао, ударао, пљувао, шамарао и на крају разапео безгрешнога! На данашњи дан човек је убио Богочовека који је дошао на овај свет да исцели болесне, да очисти губаве, пружи вид слепима, васкрсне мртве...

Човек сваким даном убија Бога својом мржњом, својом похлепом, заједљивошћу, оговарањем и храњењем свога ега. 

- А Господ шта ради? Свакодневно васкрсава и тражи од нас само покајање и тежњу да будемо бољи да те грехе не понављамо... А ми, ми то нећемо... Не желимо... И шта да очекујемо? Добро? Тешко без искреног покајања... Зато се молим да ће Господ Исус Христос када дође време ,када свако од нас оде и када нам се затражи одговор за све наше поступке, да ће и тада као благ и човекољубив, поновити своје речи: Опрости им, Боже, нису знали шта чине! С вером и надом у милост Божију, Твој слуга Никола. Препоручујем свима да на данашњи дан прочитате беседу Великог Ава Јустина везану за најтужнији дан". 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На данашњи дан човек је осудио Бога. На данашњи дан човек је шутирао, ударао, пљувао, шамарао и на крају разапео безгрешнога! На данашњи дан човек је убио Богочовека који је дошао на овај свет да исцели болесне, да очисти губаве, пружи вид слепима, васкрсне мртве... Човек сваким даном убија Бога својом мржњом, својом похлепом, заједљивошћу, оговарањем и храњењем свога ега... А Господ шта ради? Свакодневно васкрсава и тражи од нас само покајање и тежњу да будемо бољи да те грехе не понављамо... А ми, ми то нећемо... Не желимо... И шта да очекујемо? Добро? Тешко без искреног покајања... Зато се молим да ће Господ Исус Христос када дође време ,када свако од нас оде и када нам се затражи одговор за све наше поступке, да ће и тада као благ и човекољубив, поновити своје речи: ОПРОСТИ ИМ БОЖЕ, НИСУ ЗНАЛИ ШТА СУ ЧИНИЛИ. С вером и надом у милост Божију Твој слуга никола Препоручујем свима да на данашњи дан прочитате беседу Великог Авва Јустина везану за најтужнији дан.

Објава коју дели Никола Роквиц (@николароквиц) дана

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар