Моззарт и Тијана Бошковић донирали средства болници и грађанима у Требињу

Компанија Моззарт, у склопу свог друштвено одговорног пословања, укључила се и у борбу против вируса корона, кроз подршку здравственим установама, пензионерима и лицима која се налазе у стању социјалне потребе широм Републике Српске.

Република Српска 17.04.2020 | 16:55
Моззарт и Тијана Бошковић донирали средства болници и грађанима у Требињу

Након донација усмјерених здравственим установама и установама за подршку грађанима у стању социјалне потребе у Бањој Луци, Приједору, Градишци, Добоју, Бијељини и Зворнику, компанија Моззарт је донирала 10.000 КМ, овог пута заједно са познатом спортисткињом Тијаном Бошковић, болници у Требињу и Центру за социјални рад Требиње, што заједно са осталим градовима у Републици Српској износи 150.000 КМ упућених установама и грађанима као подстицај у борби против ширења болести Цовид-19.

„Захвални смо Моззарту и нашој драгој Тијани што нас нису заборавили у овим тешким временима. Као здравствена установа суочени смо са многим новим изазовима, те нам овакав облик подршке изузетно значи. Нарочито нам је драго што компанија Моззарт својим друштвено одговорним примјером подстиче и друге компаније да се укључе у ову племениту акцију“, изјавила је др Љубица Миљановић, в. д. директор Болнице Требиње.

Поред донације болници, Моззарт је посјетио и Центар за социјални рад Требиње, којем је уручена донација у износу од 5.000 КМ у циљу куповине пакета помоћи особама у стању социјалне потребе.

„У име Центра за социјални рад у Требињу изражавамо велику захвалност компанији Моззарт што су нас у овим тешким временима посјетили и помогли на овакав начин. Број корисника социјалне помоћи је у порасту када је ријеч о ширењу болести Цовид-19 и ми морамо бити спремни на све изазове које таква ситуација носи“, нагласио је Александар Копривица, директор Центра за социјални рад Требиње.

Након уручених донација, волонтери компаније Моззарт су подијелили пакете помоћи угроженим грађанима.

Осјећамо дужност и потребу да, колико можемо, помогнемо најугроженијима и онима којима је помоћ најпотребнија. Наставићемо свакодневно, кроз различите врсте помоћи, давати свој допринос у борби против вируса Цовид-19, поручују из Моззарта.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јована

17.04.2020 21:44

Хоце Моцарт али неце помоци ове ткз газде из РСрпске...Једва су доцекали да раднике отпусте и посаљу на Завод за запосљавање...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

18.04.2020 11:25

Помогли би обицни градани али немају повјерења,јер прво сто им падне напамет даце се то покрасти.