Лена Ковачевић на ударним вестима у Турској?!

Лена Ковачевић званично је постала део међународне музичке агенције и продукцијске куће "Пасион Турца" као музичар са Балкана.

Забава 15.04.2020 | 18:42
Лена Ковачевић на ударним вестима у Турској?!

Са седиштем у Мадриду и Истанбулу - Пасион Турца сарађивала је и сарађује са бројним великим уметницима широм света, међу којима су, између осталих: Лара Фабиан, Мариза, ЛП, Бонеy М, Бонние Тyлер, Моница Молина, Дулце Понтес, Коол анд Тхе Ганг, Лореена МцКеннитт, Луз Цасал, Рандy Цраwфорд, Неил Родгерс, Орнелла Ванони, Пацо де Луцíа, Пинк Мартини, Страусс Фестивал Орцхестра, Тхе Wеатхер Гирлс...

Тим поводом Лена се појавила у телевизијским вестима у Турској, као део подршке међународних уметника кампањи кућног карантина.

На телевизији Беyаз, у ударном вечерњем термину, појавило се неколико светских уметника из Шпаније, Америке, Португала, Француске који су пружили подршку општем позиву да се остане код куће. Међу свим уметницима, овај позив са Балкана упутила је Лена. Поред Лене ту су се нашли и Тхе Wеатхер Гирлс, Моница Молина, Цристина Бранцо, Цецилиа Крулл, Виктор Ласло и многи други.

Извор: Ало.рс Фото: Е-стоцк /принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар