Еву Рас полиција зауставила на Врачару, а гест полицајца је расплакао!

Ева Рас (79) живи сама у стану у центру Врачара, али каже да је бројни глумци зову да је питају да ли јој нешто треба, те да се некако сналази за намирнице, с обзиром на то да спада у ризичну групу људи који не смеју да напуштају свој дом.

Забава 14.04.2020 | 21:45
Еву Рас полиција зауставила на Врачару, а гест полицајца је расплакао!

Имају, наравно неколико сати недељно када могу да оду по намирнице, а њен покушај да набави себи оно што јој је потребно није се добро завршио.

- То је моја прилика да изађем и останем лојална грађанка која под ногама може да осети тротоаре вољеног Београда. Нисам ни спавала, гаће су ми се тресле од страха, али сам тачно у четири изашла из стана посрћући, јер сам већ изгубила кондицију, сишла степеницама и изашла кроз капију. Било је то првог дана пролећа. На Булевару краља Александра срела сам шесторицу у бескућника и петорицу наркомана, они су се сами представили тражећи ми да им уделим неку кинту - почела је Ева за Глорију.

- Ред пред радњом се развлачио до у недоглед због поштовања социјалне дистанце, и нисам ни стигла да уђем. Али била сам три сата слободна, била сам на улици, хвала вођама за "нигхт схоппинг" од четири до седам часова, хвала небесима и космичкој прашини која је падала по мојој седој глави. Други пут сам пролазила поред затарабљене Каленићеве пијаце, а у Невесињској улици сам срела чопор од неколико црних мачака, тужних, ни оне нису имале коме да пресеку пут свих ових дана док траје пандемија - наставила је глумица.

- Мој канцер, са којим живим већ 18 година, бунио се, како због њега никада нисам била лишена слободе кретања, како може овај ковид-19 да буде опакији од њега који се одавно намерачио да ме убије. Све време сам се увијала у шалове, нисам нигде могла да купим маске, а током "Трећег бала вампира" зауставио се и полицијски џип крај мене у Молеровој улици и ословио ме је дивни, драги полицајац који воли моје улоге - поделила је Ева причу са улице.

Глумицу је гест полицајца дирнуо толико да се силно исплакала.

- Одрастао је на серијама Синише Павића, пас Сима и госпођа Смиљка су његови омиљени ликови. Добила сам од њега на поклон цео пакет маски и сместа сам окачила прву и напунила је дахом и сузама - закључила је причу глумица.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар