Весна открила истину о фамозном мосту њеног детињства: Добила подршку колега!

Весна Ђогани, супруга Ђолета Ђоганија, коју је бивша јетрва Анабела Атијас у ријалитију прозвала да ју је Слађа Делибашић, прва Ђолетова супруга, покупила испод моста како би је васпитала, да је била сиромашна, објавила је своју исповест на Инстаграму и показала место испод моста где је живела.

Забава 14.04.2020 | 15:18
Весна открила истину о фамозном мосту њеног детињства: Добила подршку колега!

Весна је добила велику подршку фанова, али и својих колега.

Међу првима јој је подршуку пружила Сека Алексић, а потом и Слађа Алегро.

"Душо добра, знам те. Не тако дуго, ал тако те осецћам као да те знам одувек. Причамо, често причамо о свему. Умеш да слусаш, умеш да осећаш. Знаш како знам? Слушаш јер ме никада у разговору ниси прекинула, да би ти дошла до изражаја, то је култура и васпитање. Осећасш јер знам како ме гледаш док певам, док играмо скупа, то је љубав. Поштовање се то исто зове. Е о томе је овде реч. Ти си једна чиста душа, тако и своју децу подижес, тако и гледаш у свог супруга. Твоје очи и твој искрен осмех то казују нама. Живи свој сан, живи своју улогу мајке и жене, и певај нам, дуго дуго, то је језик који ми желимо од тебе", написала је Слађа.

Подршку су јој пружили и Данијел Павловић, као и Катарина Каћа Живковић, а њен пост су лајковали Вики Миљовић, Маја Маријана, Ивана Петерс, Сања Станковић и многе друге колеге.

Подестимо, после Анабелине приче о њеном животу и суромаштву, као и животу испод моста, Весна је одлучила да своју причу подели са пратиоцима на Инстграму.

"Зар неко може да те осуди, само зато што си живела испод моста. Имала парче хлеба и парче неба. Тужна сам због тога. И зато сам дошла ту. Не због себе, него да подржим девојчицу која плаче у мени. Да се извиним мом мосту јер знам да га то боли. Јер једино он зна ко сам ја. Који су моји снови. И да ме нико није покупио, него ми је он показао пут којим да идем. И да данас будем ово што јесам. Успешна, мирна жена. Са пуно љубави око мене. Са публиком која се весели са мном, понекад плаче. И мој глас их смирује. И они не дају на мој мост. Не дају сузе да ми теку. Хвала предобри моји људи... Сада сам мирна јер сам добила све одговоре. Мој мост. Моја љубав. Моје детињство", написала је између осталог Весна.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ја сам Весна Дјогани. Облаковска 43. Ово је улица мог детињства. Ту сам родјена. Ту сам одрасла. У мом дворишту сам имала прве концерте. Ту је почела моја каријера. Ту је почео мој сан. Ово је мој мост. Мост мог детињства. Ту смо играли измадју две ватре. Шетали се.Изнад нас преко њега би сваке недеље пролазили навијачи Звезде и Партизана и гласно навијали. Трамваји би брујали, а нама деци је све то било као да слусамо најлепсу музику. Волели смо ту буку. А сада је неко испрљао мој мост. Испрљао моје детињство. Погана уста су испрљала чисто дечије срце. Испрљао сан. Испрљао дечије снове. Да, била сам сиромашна девојчица. Са великим сновима. Сиромашна девојчица са великом маштом. Зар неко може да те осуди, само зато што си живела испод моста. Имала парче хлеба и парче неба. Тужна сам због тога. И зато сам дошла ту. Не због себе,него да подржим девојчицу која плаче у мени. Да се извиним мом мосту јер знам да га то боли. Јер једино он зна ко сам ја. Који су моји снови. И да ме нико није покупио, него ми је он показао пут којим да идем. И да данас будем ово што јесам.Успешна, мирна жена. Са пуно љубави око мене. Са публиком која се весели са мном, понекад плаче. И мој глас их смирује. И они не дају на мој мост. Не дају сузе да ми теку. Хвала предобри моји људи... Сада сам мирна јер сам добила све одговоре. Мој мост. Моја љубав. Моје детињство.

Објава коју дели Дјордје Дјогани (@дјоганивесна) дана

Извор: Ало.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар