Ана се плаши да се Мрка и она нису заразили короном!?

Непосредно пред почетак пандемије, Милутин Мркоњић је на Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње био подвргнут инванзивној дијагностичкој методи због проблема са срцем и крвним судовима.

Забава 14.04.2020 | 13:05
Ана се плаши да се Мрка и она нису заразили короном!?

Након тога, Мрка је редовно ишао на контроле и све је било у реду, међутим, недавно је објављено да је на Институту деведесеторо пацијената и лекара заражено короном, па је и Мрку и Ану ухватила паника. Другим речима постоји могућност да је вирус закачио и Милутин, а самим тим, и Ана је у опасности.

- Ана је више уплашена него Мрка. Он је сигуран да је добро и да није заражен, а она се поједе жива - започиње извор за Папараззо и додаје:

- Мрка је био на контроли неколико дана пре него што је објављено да се корона појавила на Институту. Он нема никакве симптоме и верује да је био на контроли дан или два пре него што је вирус ушао у болницу, али ризик постоји.

С обзиром да Мрка има и година, а и проблеме са срцем, Ана је баш уплашена. Када су јавили да је у болници на Дедињу њих 90 заражено, Бекута је почела да плаче. Одмах је помислила на Мрку.

За сада је он добро, не верујем да је заражан, али ипак постоји паника. Ана неколико пута ноћу устаје и проверава да ли Мркоњић спава, да ли има температуру. Баш је забринута - прича извор близак певачици.

(Папапразо/Ало.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар