Тешка несрећа у СА, двије особе су животно угрожене

Након тешке саобраћајне несреће која се десила јуче у послијеподневним сатима у сарајевском насељу Ченгић Вила, повријеђено је укупно пет особа од којих су двије задобиле повреде опасне по живот.

Босна и Херцеговина 14.04.2020 | 09:18
Тешка несрећа у СА, двије особе су животно угрожене

Портпарол Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић потврдио је Клиxу да је још једна особа задобила тешке тјелесне повреде те су двије особе лакше повријеђене.

Подсјећамо, судар три возила десио се јуче око 18 сати код цвјећаре "Вјетрењача" на Ченгић Вили. На терен су изашле двије екипе хитне помоћи те су, након примања прве помоћи, повријеђени превезени у сарајевску болницу.

У несрећи су учествовали два Мерцедеса и један БМW. Након несреће интервенисали су и ватрогасци како би помогли возачима да изађу из аутомобила.

(Клиx)

(Фото: Клиx.ба/Yоутубе/Сцреенсхот)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

кики

14.04.2020 07:27

Од јануара до данс имамо 25 мртвих у саобрацају..поред ограницења кретања и полицијског цаса...од короне 3о и неки..узас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рома

14.04.2020 07:53

Овакве возаче треба санкционисати а не отимати новац од возача који забораве на регистрацију возила. Региструју сваки дан проласком кроз камеру 100 КМ и још ако пређеш у други ентет још 100 КМ па је то дневно 200. Тако накупиш седам бодова који те шаљу на обуку о безбједности у саобраћају и то платиш још 610 КМ. Закључак: небитна је безбједност већ сума убуџет.

ОДГОВОРИТЕ