Неда Украден из изолације: Најтеже је онима који имају љубавнице!

Неда Украден (69) већ месец дана сама је у изолацији и не напушта свој стан у Београду на води, док је су њена ћерка Јелена, зет и унучад на Бановом брду.

Забава 12.04.2020 | 15:50
Неда Украден из изолације: Најтеже је онима који имају љубавнице!

Певачица је на питање да ли јој је жао што за све ове године није упознала мушкарца са којим би била у карантину, Украденова се насмејала.

-Ха, ха, ха,… Има и духовитија верзија, драгом Богу хвала да немам никог поред себе да ме дави, не оптерећује глупостима, да ми кљуца по глави. Мислим да ће се након смирења ове ситуације 60 посто бракова распасти. Многи ће полудети у чангризању, у затвореном простору, јер су упућени једни на друге, а немају добру међусобну комуникацију. Њима је то горе од корона вируса. Сваком је потребна подршка, нега, љубав, али таквих је јако, јако мало. Многи од њих имају неке паралелне животе, љубавнике, љубавнице. Е, њима је сада најтеже. Мени је боље овако самој, већ да ме неко дави, а ко није вредан моје љубави - каже Неда.Певачица признаје да ју је ова ситуација са корона вирусом финансијски угрозила.

-Па, кога неће? Мени је до сада већ отказано десет концерата, затворили смо дечју играоницу у Београду, имали смо десетак запослених људи. Увек су певачи били слободни стрелци, али сви ми имамо неке обавезе. Ја сам увек у неким куповањима, инвестицијама, не држим паре у сламарици - каже Украденова.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-12/04122020035514.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1500" />

- Желим да својој ћерки, зету, унуцима оставим нешто. Да не буде само, "била једном једна Неда која је само певала, отишла је, а ништа није оставила". Нека ме моја деца памте не само по песми, већ и по ономе што сам им оставила. Ја сам неко ко се јако поноси својом породицом. Они су ми и лек, терапија, подижу ми морал - закључује Неда.

Извор: Курир.рс/еxпрестаблоид.ба  Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар