Аца Лукас у понедељак прави свирку на тераси за комшије!

Аца Лукас, који је у изолацији у свом дому, приредиће ливе наступ из свог стана у понедељак у 20 сати и сви који желе могу да уживају.

Забава 12.04.2020 | 13:55
Аца Лукас у понедељак прави свирку на тераси за комшије!

Наиме, Аца је када је почео најдужи полицијски час, сео за клавир, отворио врата балкона и засвирао тако да су комшије уживале у мини-концерту. Фолкер је тако одлучио да поново изненади своје суседе и приреди им нови концерт. 

Драге моје комшије, када је реч о мом наступу у понедељак, свако ће бити у свом стану и уколико жели може да отвори прозоре и нека слуша. Нећемо да се окупљамо једни код других. Не дај боже нећемо се ни гледати са улице, а они који не могу да ме виде, чуће. Ова свирка је уједно и мали вид мог доприноса да останемо у својим домовима, и наравно нећемо шетати. Када бих знао да ће ово допринети томе да људи остану код куће и да ће још ово мало времена да се придржавају онога што траже наши, али и светски стручњаци, ја бих свирао до краја епидемије. Ето, да будем прецизнији. Док ја са своје терасе свирам и певам, ниједан човек и ниједно људско биће које то гледа и слуша неће прекршити ниједно правило које важи сада у ово доба ове опасне епидемије. Бићете код куће са својим најмилијима, а моје комшије ће моћи да ме гледају са терасе, а остали и путем интернета. Ви који ћете бити са мном у понедељак у 20 часова одужићу вам се песмама, невиђеном енергијом и вољом, емоцијом, љубављу и жељом да што пре наставимо тамо где смо стали од када нас је спопао овај вирус! Учините то да га заједно убијемо, бар за време док траје свирка (намерно нећу да кажем концерт)", најавио је Аца Лукас.  

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар