БН: Један по један члан одлази из Управе ФК Радник

Након што су управу бијељинског ФК Радник напустили Љубомир Стевић и Ненад Лалић, а оставку је поднио и Слободан Ловрић.

Република Српска 12.04.2020 | 10:03
БН: Један по један члан одлази из Управе ФК Радник

Како преносе локални портали, Ловрић је у допису предсједнку ФК Радник Предрагу Перковићу навео своје резлоге.

''С обзиром да сам раније рекао да не желим да се бавим фудбалом у доба ове пандемије, јер сам као љекар и одговоран човјек озбиљно приступио овом проблему, а како сам примјетио да се моје име и даље провлачи по свим порталима, одлучио сам да дам оставку на све фукнције у клубу'', образложио је Слободан Ловрић у писму послатом на адресу клуба. 

Формално у новом УО ФК Радник остала су још три члана на челу са предсједником Предрагом Перковићем, Милош Стевановић, Миленко Зупур и Душко Милановић од седам чланова колико је Скупштина клуба именовала.

Стевановић је раније заједно са Ловрићем најавио пасивизацију у клубу и негодујући зајендо са спортском јавношћу у Бијељини због смјене познатог селектора и бившег фудбалера Младена Крстајића, који је ФК Радник извео два пута на европско такмичење.

Занимљиво је да је одмах након ванредне скупштине, клуба која је хитно организована и то у ванредном стању, уведеном због вируса корона, управа ФК Радник почела да се осипа.

Прво се огласио Славен Ристић, који је истакао да га нико није конслултовао  око именовања и да категорично одбија да буде у УО клуба.

Оставку правдајући здравственим разлозима поднио је и Ненад Лалић.

Шта ће урадити новопостављени предсједник Управе ФК Радник Предраг Перковић остаје да се види. Чињеница је да у УО клуба нема довољно људи за доношење одлука. Према неким ранијим тврдњама и он је најављивао да ће се повући, јер је и сам постао свјестан да је предсједник само на "папиру".

Перковић, слови за човјека градоначелника Бијељине Мића Мићића, који преко свог замјеника Предрага Јовића покушава да стави прволигаша из Бијељине под своју контролу.

Добри познаваоци дешавања у Бијељини тврде да је Перковић, који је директор Водовода у Бијељини, на чело ФК Радник доведен да буде "фигура", јер ће одлуке мимо клупских органа, који се распадају, доносити Предраг Јовић, један од најоданијих људи градоначелника Бијељине.

Према писању локалних портала, играчима и запосленим у клубу је обећана финансијска подршка градоначелника, вјероватно да се покуша стишати бура у клубу и задржати преостали играчки кадар у клубу.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

РФЦ

12.04.2020 09:26

Битно је да је остао Глобус Зупур, а он је најкомпетентнији јер је гробар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаги

12.04.2020 15:21

е мој мицо...

Name

Докле

12.04.2020 09:28

досезе људско проклетство!!! Али мицко је сам одсјекао грану на којој је сједио!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

12.04.2020 09:30

Вец одавно папци коло воде у Бијељини. Бице овде посла и за суда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Римаx

12.04.2020 09:33

Замислите кад је водовод одвео у минус ста це се десити са ФК Радник,способни Мицини директори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија .

12.04.2020 10:02

Мићић иЈовић двије папчине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјечити опозиционар

12.04.2020 13:59

Јивић и Мићић су растурили сдс у Бијељини, а да неће ФК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

12.04.2020 16:18

Ставите мицу мицица криминалца и његове Снобове И да управа клуба буде у мициној згради сто је оплацкао од народа да буде комплетно криминал

ОДГОВОРИТЕ