Ђорђе Давид открио детаље из болнице: Клиника се орила од кашља!

Ђорђе Давид је рекао има рупе у сећању, и да се од кашља орила клиника.

Забава 11.04.2020 | 16:25
Ђорђе Давид открио детаље из болнице: Клиника се орила од кашља!

"Ћао свима, како сам, шта да кажем… Још увек не могу да верујем да сам изашао из болнице, још увек не могу да схватим, слажем филм у глави шта ми се догодило. Одлично сам, срећан сам, премотавам по глави све оно што се десило и претходило свему томе," рекао је он уживо на ТВ Хаппy.

Болова се сећа, као и кашља пацијената од којег се "орила Инфективна клиника".

"Ја рецимо, од 23. до 27. марта заиста имам рупе у сећању, то је ствар која те доводи у озбиљно бесвесно стање. Тај кашаљ је до те мере јак, никада тако нисам кашљао нити чуо другог. Ходник се ори на Инфективној. Имаш утисак да нечија плућа трче по ходнику, такав је звук. Надам се да ми се ово никада више неће поновити, ни најцрњем непријатељу не бих пожелео. Много је хуманије да се господски умре, него да се живи у тој агонији. Свака кошчица у телу боли и сваки сантиметар коже пече."

Он је упозорио јавност да пази и поштује мере, уместо да се ослања на веровање да им се корона "сигурно неће десити".

"И ја сам мислио, мени то не може да се деси, јак сам и имун, сигурно ће ме прескочити. Ко чачка ђавола, ђаво га чује и дође по њега. Људи морају да схвате озбиљност овога, ја сам тешко научио, ово је била најскупља школа у мом животу. Довео сам себе у ризик да ме нема. Самим тим бих нанео велику бол и штету најближима," рекао је он.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен/АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар