Сандра Булок донирала 6000 заштитних маски медицинарима!

Глумица Сандра Булок одлучила је да помогне медицинским радницима за вереме епидемије корона вируса, те им са дечком Брајанном Рендалом и својом децом поклонила 6.000 Н95 маски.

Забава 10.04.2020 | 22:22
Сандра Булок донирала 6000 заштитних маски медицинарима!

Сандрин дечко је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију на којој је глумица док су испред ње и радника који је прихватио донацију, запаковане кутије са маскама. Брајан је открио да је донација идеја Сандрине усвојене деце Луиса (10) и Лаиле (8).

Деца су желела да дају маске. Њих 6.000 је пошло за ратнике на линијама фронта у центру ЛА. Хвала Оливиа у "Адвентист Хеалтх Wхите Мемориал". Хвала Риикардо у "Цхилдрен'с Хоспитал Лос Ангелес" ... Луис и Лаила нису могли боље изабрати - написао је Сандрин дечко.

Због недостатка заштитних маски и друге опреме широм света, глумица је међу групом познатих које су донирале медицинску опрему.

Репери Џеј Зи и Мик Мил донирали су 100.000 хируршких маски уз помоћ своје организације "Реформ Аллианце" Глумачки пар Рајан Рејнлодс и Блејк Лајвли донирали су милион долара за оброке широм Америке Америци, а Расел Вилсом и Сијера донирали милион оброка, преко организације "Фоод Лифелине" из Сијетла.

Такође, серије којима је тема медицина, попут "Греy'с Анатомy", "Тхе Гоод Доцтор" и "Тхе Ресидент", донирали су своју медицинску опрему болницама широм Америке.

Подсећамо, Сандра и Рендал у складној вези су од 2015. године, а свој приватни живот покушавају да сакрију од очију јавности.

Извор: Телеграф.рс Фото: Геттy имагес

 

Коментари / 0

Оставите коментар