Бондова девојка се потпуно опоравила после короне!

После обавештења бивше Бондове девојке, глумице Олге Кириленко, да је позитивна на корона вирус, она се редовно оглашавала из изолације и обавештавала јавност и своје пратиоцоце о свом стању и опоравку.

Забава 10.04.2020 | 20:41
Бондова девојка се потпуно опоравила после короне!

Наиме, овога пута, Олга је је поделила на свом Инстаграм профилу како тренутно проводи време у изолацији, уз апел за све.

- Хеј друштво! И даље добијам пуно питања о свом опоравку. Извините што не могу сваки дан да одговарам пошто сам заузета, а они који имају децу ће сигурно разумети о чему причам.

Али да вам одговорим: Добро сам, друштво! Хвала вам на свим дивним порукама. Ово је слика из мог дворишта. Могу ли вас замолити да носите маску када идете у куповину? Заиста није тако тешко то учинити. Носим маску и ја сваки пут и даље, иако је прошло доста времена откад сам била заражена, па вероватно не могу више ни да пренесем ни поново да се заразим,  али ја и даље носим маску за сваки случај. Молим вас, урадите исто - написала је Олга.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хеy гуyс! И’м стилл рецеивинг лотс оф qуестионс абоут мy wелл беинг. Соррy И цан’т пост еверy даy ас лифе ис бусy анд И’м суре тхосе оф yоу wхо хаве кидс кноw wхат И’м талкинг абоут. Бут то ансwер yоу: И ам wелл, гуyс! Тханк yоу фор алл yоур кинд мессагес. Тхис ис а пицтуре оф ме ин мy гарден. Плеасе, маy И аск yоу то wеар а маск wхен yоу го гроцерy схоппинг? Реаллy исн’т тхат диффицулт то до. И wеар а маск еверy тиме анд ит’с беен qуите а wхиле синце И хад мy иллнесс со И пробаблy цан’т гиве ит ор гет ит анyморе. Бут И СТИЛЛ wеар а маск јуст ин цасе. Плеасе, до тхе саме! 🙏 Ребята, спасибо за комментарии и пожелания. У меня все хорошо. Я не могу каждый день выставлять посты, так как очень много дел, а с детьми как вы знаете дел ещё больше 😆 пожалуйста, если вы выходите за продуктами одевайте маску на лицо!!! Я до сих пор одеваю маску когда выхожу, хотя я наверное больше не заразить не могу не подхватить, так как уже переболела. Но я ВСЕ РАВНО ношу маску!!! Пожалуйста. Если не для себя, то для других. Это ведь так легко 🙏 #цоронавирус #цовид #коронавирус

Објава коју дели Олга Курyленко (@олгакурyленкооффициал) дана

Извор: Србија Данас Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар