Инди живот виси о концу мораће и на трећу операцију!

Певачица Индира Арадиновић Инди оперисана је 9. марта, када јој је из естетских разлога смањен желудац. Од тада је певачица имала још једну операцију услед компликација које су се јавиле након захвата, а по свему судећи, певачица ће наводно поново морати под нож како би јој спасли живот.

Забава 09.04.2020 | 19:37
Инди живот виси о концу мораће и на трећу операцију!

Индирино стање је критично због акутне упале панкреаса, која изискује хируршку интервенцију, али лекари чекају да певачицин организам ојача да би могли да изврше операцију под тоталном анестезијом.

Извор близак певачици открива да је њено здравствено стање јако лоше и да лекари дају све од себе да јој медикаментима смире упалу панкреаса. Тренутно се налази на интензивној нези у Клиничком центру Србије.

- Инди је у јако лошем стању. Измучена је од две операције, које је већ имала, желудац јој не функционише, дренирају јој течност која се скупља и буквално покушавају да је мало ојачају како би могли да је поново оперишу. Има јаку упалу панкреаса, која се већ данима не смирује иако су јој дали терапију медикаментима. Доктори се труде, али по свему судећи, мораће поново под нож - наводи извор.

- Акутна упала панкреаса може да захвати виталне органе. Њој је слезина већ извађена, али постоји опасност да упала оде на органе који су витални, што може, недајбоже, да доведе до фаталног исхода. Ситуација је страшна, али лекари се свим силама боре. Она је јака жена, бори се као лавица. Надам се да ће успети да ојача и да се избори са овим - навео је извор.

Подсетимо, Инди је 9. марта оперисана, након чега је провела 11 дана у Сремској Каменици услед компликација након захвата и хематома који је имала. Након отпуста на кућно лечење 2. априла није јој било боље, па је Арадиновићева смештена у приватну болницу. Како јој се стање из сата у сат погоршавало јер јој желудац није примао храну, смештена је поново у Клинички центар Србије 4. априла, где јој је урађена гастроскопија и откривена јака упала панкреаса и слезине, а желудац јој је био уврнут. Тада јој је урађена још једна операција, где јој је, по наводима њене сестре Едите Арадиновић, отклоњена слезина и још скраћен желудац.

Извор: Курир.рс / Телеграф Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

09.04.2020 20:36

Нека ти је Бог на помоци драга Инди.Молимо се за твој опоравак.

ОДГОВОРИТЕ