Предсједников син у болници, стабилног је стања

Син предсједника Србије Александра Вучића, Данило, је у стабилном стању. Он је и даље на Инфективној клиници у Београду, и његово стање се прати, јавиле су Новости.

Србија 09.04.2020 | 16:39
Предсједников син у болници, стабилног је стања

Предсједник Вучић је синоћ своје пратиоце на Инстаграму обавијестио да је његов старији син заражен вирусом корона

<п стyле="фонт-wеигхт: 400;">Он је, иначе, претходних дана говорио о ангажовању сина Данила и ћерке Милице који, како је рекао, волонти<спан стyле="фонт-wеигхт: инхерит;">рају откако је проглашена епидемија вируса<спан стyле="фонт-wеигхт: инхерит;"> корона. На једној од конференција за медије Вучић је изјавио да његова дјеца носе пензионерима хемију, храну и основне намирнице које су им неопходне.

<п стyле="фонт-wеигхт: 400;">Прије два дана и премијерка Ана Брнабић, причала је гостујући на телевизији о хуманитарном раду дјеце предсједника Србије. Она је тада показала и фотографију Данила и Милице, како волонтирају и носе помоћ за старије суграђане.

<п стyле="фонт-wеигхт: 400;">О томе да је Данило Вучић позитиван на <спан стyле="фонт-wеигхт: инхерит;">вирус корон<спан стyле="фонт-wеигхт: инхерит;">а известили су и амерички медији, попут "Њујорк Тајмса" који је пренео ову вијест, преносе београдски медији.

<п стyле="фонт-wеигхт: 400;">(БН)