У јеку пандемије Данци полудели за овим! (ВИДЕО)

Продаја сексуалних играчака у Данској се више него удвостручила, јер Данци седе код куће, због корона вируса у тој земљи.

Занимљивости 08.04.2020 | 17:42
У јеку пандемије Данци полудели за овим! (ВИДЕО)

"Радује ме што радимо нешто добро током овог тешког времена, када се људи осећају рањиво", изјавила је Матилда Маковски, сувласница Синфул-а, највећег продавача сексуалних играчака у Данској.

У првој недељи априла у Данској је продаја у Синфул-у порасла за 110 одсто, преноси Јерусалим пост.

Највећи сајт за продају сексуалних играчака Еротиц.дк наводи да се посета утростручила током кућне изолације у односу на исти период прошле године.

Нарочито је повећана потражња за сексуалним играма и играчкама за парове. Из Синфул-а наводе да је продаја 10-дневног љубавног изазова за парове порасла више од четири пута од средине марта у поређењу са истим периодом пре затварања.

"Мислим да је природно да када проводимо више времена заједно, желимо мало више да се забавимо. Боље се бринемо једни о другима у овом тешком времену и то се одражава и на наш сексуални живот", рекла је Маковски.

Сваког дана отпреми се око 1.500 пакета купцима у Данској, Норвешкој, Шведској и Финској. Широм региона продаја се удвостручила у првој недељи априла у поређењу са истим периодом прошле године.

Данци су познати по опуштеном ставу и прогресивним законима, попут легализације порнографије 1969. године, много пре већине Европљана.

Како наводе из Синфул-а, главни скок у продаји био је у последњих седам дана, пошто је 11. марта почела изолација.

"Вероватно због тога што смо се сви мало успаничили и више смо тражили да купимо тоалетни папир и пасту за зубе и такве ствари", рекла је Маковски.

 

Извор: Тањуг/Мондо.рс Фото:АП

Коментари / 0

Оставите коментар