Преминуо полицајац из Бора, шесторица упућена у Ниш

Један службеник Полицијске управе у Бору преминуо је, претпостављасе, од последица корона вируса. Тај полицајац, који је био на високом положају, се, како се претпоставља, заразио приликом конкаката са још шесторицом колега, од којих су неки, такође, на челним функцијама у ПУ Бор.

Србија 08.04.2020 | 12:50
Преминуо полицајац из Бора, шесторица упућена у Ниш

- Пацијент је примљен са високом темперетуром и упалом плућа. Тестиран је, и по добијању резултата јавност ћемо обавестити - рекао је данас на конференцији за новинаре у градској управи заменик командира Штаба за ванредне ситуације Данијел Алексић.

Након што је тај полицајац преминуо, остала шесторица његових колега ургнетно су пребачени на даље лечење у Ниш. Истовремено, још најмање 40 радника ПУ Бор налази се у самоизолазцији, због сумње да су били у контакту са тим колегама, за које се сумња да имају симпотоме ковида-19.

Незванично, помиње се да су припадници ПУ Бор заражени приликом једне прославе, коју су организовали у приватној режији. Да ли су ови наводи тачни, покушали смо да проверимо од Бранислава Стојадиновића, начелника ПУ Бор, али он није одговарао на телефонске позиве.

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар