Сања Вучић из "Хуррицане" јавним обраћањем изнела детаље Евровизије!

Након што је одлучено да ће Евровизија бити отказана због тренутно тешке ситуације у целом свету, холандски јавни сервис организоваће ове године, уместо класичног такмичења, посебан програм, па ће се 41 земља ипак представити, укључујући и представнице Србије "Хуррицане".

Забава 07.04.2020 | 17:52
Сања Вучић из "Хуррицане" јавним обраћањем изнела детаље Евровизије!

То значи да ће се сви извођачи, укључујући и наше представнице "Хуррицане", представити публици у Европи, међутим неће бити такмичарског дела, рекла је чланица "Хуррицане", Сања Вучић.

Подсетимо, Европска радиодифузна унија је у сарадњи с холандским јавним сервисом, који је требало да организује овогодишњу Песму Евровизије, потврдила да је у припреми нови програм који ће се емитовати 16. маја уместо финала отказане Евровизије.

Посебан програм под називом „Еуровисион: Еуропе Схине А Лигхт“ окупиће 41 овогодишњег учесника, али и старе извођаче, који ће извести хитове Евровизије на препознатљивим местима широм Европе.

Водитељи програма биће Шантал Јанзен, Едсилија Ромбли и Јан Смит, који су били најављени и као водитељи отказаног такмичења.

- Покушаћемо да 16. маја ујединимо Европу јединственим телевизијским програмом. Позивамо све емитере који су хтели да пошаљу представнике на овогодишњу Евровизију и друге чланове ЕБУ да емитују ову емисију у духу јединства и заједништва - рекао је извршни супервизор Евросонга Јон Ола Санд.

Извор: Ало.рс  Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар