Музичар победио корону и опоравио се за 7 дана!

Гитариста групе Дуран Дуран, Џон Тејлор, кога знамо тако рећи као једног од водећих музичара у групи поред Сајмона Ле Бона, признао је да је пре три недеље сазнао да је позитиван на коронавирус.

Забава 06.04.2020 | 18:52
Музичар победио корону и опоравио се за 7 дана!

Ипак, његов организам успео је да се избори са овим вирусом и зато је он искористио прилику да смири људе који страхују од овог невидљивог непријатеља.

- Желим да вам кажем да ми ово можемо да победимо. Шаљем вам свима љубав и надам се да се ускоро видимо - написао је у својој објави.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ДЕАР ФРИЕНДС ОФ МИНЕ афтер гивинг соме тхоугхт то тхис, И хаве децидед то схаре wитх yоу тхат И тестед поситиве wитх тхе Цорона Вирус алмост тхрее wеекс аго. Перхапс И ам а партицуларлy робуст 59 yеар олд - И лике то тхинк И ам - ор wас блессед wитх геттинг онлy а милд цасе оф Цовид 19 - бут афтер а wеек ор со оф wхат И wоулд десцрибе ас а 'Турбо-цхаргед Флу', И цаме оут оф ит феелинг окаy- алтхоугх И муст адмит И дидн'т минд тхе qуарантине ас ит гаве ме тхе цханце то реаллy рецовер. И ам спеакинг оут ин ансwер то тхе енормоус амоунт оф феар беинг генератед бy тхе пандемиц, соме оф ит ентирелy јустифиед, анд мy хеарт гоес оут то еверyоне wхо хас хад то деал wитх реал лосс анд паин. Бут И wант то лет yоу кноw тхат ит исн'т алwаyс а киллер, анд wе цан анд wилл беат тхис тхинг. Сендинг ЛОВЕ то алл мy Хомиес анд Фанс, ин Италy ?? партицуларлy, тхе УК ?? анд тхе УС ?? анд еверywхере ин тхе wорлд И хаве беен луцкy еноугх то висит он мy травелс wитх ДУРАН ДУРАН. Цаннот wаит то бе бацк онстаге агаин, схаринг неw мусиц, лове анд јоy. Стаy сафе, стаy цоннецтед анд гет цреативе! Лове Јохн ?

Објава коју дели Дуран Дуран (@дурандуран) дана

Извор: Србија Данас Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар