Борис Џонсон хитно примљен у болницу због вируса корона

Премијер Велике Британије Борис Џонсон који је признао да је заражен корона вирусом премештен је данас са кућног лечења у болницу у Лондону.

Свијет 05.04.2020 | 22:50
Борис Џонсон хитно примљен у болницу због вируса корона

- Према савету свог лекара, премијер је вечерас примљен у болницу на тестове - саопштио је Даунинг стрит, преноси Ројтерс.

- Ово је корак предострожности, кад премијер и даље има трајне симптоме коронавируса 10 дана након позитивног теста на вирусе - наводе из Џонсонове канцеларије.

Џонсон је 27. марта саопштио да је позитивно тестиран.

Отишао је у изолацију у стану у Дауниг стриту и у петак је речено да је још тамо и има високу температуру.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мрква

05.04.2020 21:16

ако му дадну парацетамол, бруфен или антибиотик нека се поздрави са зивотом!! Само ЈАЦАЊЕ организма, мед, лимун, залфија итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крко

05.04.2020 21:42

За пар дана иде вијест како је оздравио, као и принц Чарлс. У суботу имао температуру, пар пута кихнуо, тестирали га, позитиван, у болницу, у понедјељак вијест да се опоравио и отпуштен из болнице и више није позитиван. Ваља се за њих да се овако мало самопромовишу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

06.04.2020 06:38

Људи па за њ имају лијекови само за обичне грађане и пензијонере нема јер пензијонере трба уништит постали су велики терет за државе има и много а када су уплаћивали онда и није било много поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

06.04.2020 10:23

Су код њих бројни познати функционери, глумци,... заразени, а наси лете, ходају, дају изјаве, гостују тамо овамо,... нигдје имунитета као овдје? Наса елита је изгледа јединствена у свијету, то је сустина.

ОДГОВОРИТЕ