Каћа Живковић открила како проводи дане у изолацији и чиме се занима!

Атрактивна певачица Катарина Живковић каже да изолацију не доживљава трауматично. За "Ало!" открива како се организовала, колико пута тренира, ко јој прави друштво, али и признаје да је за време карантина успела да сними нову песму, као и да одради неке естетске захвате.

Забава 03.04.2020 | 15:12
Каћа Живковић открила како проводи дане у изолацији и чиме се занима!

- "Не дозвољавам себи да паднем психички, а ни физички, па зато тренирам скоро сваки дан, сређујем гардеробер сваки трећи... Гледам филмове, серије, али не испуштам ни телефон из руку. Успела сам чак да у студију Декија Костића снимим нову песму, једну озбиљну баладу коју планирам да екранизујем кад све ово прође" рекла је Каћа.

Она каже да је чак стигла да оде и код естетског доктора.

- "Одлазак код докторке естетске медицине спада у моју рутину. <стронг>После Америке сам желела да само мало хијалуроном повећам усне, међутим када је докторка видела колико сам смршала и да сам добила подочњаке које пре нисам имала, забранила ми је да јој говорим шта желим већ ме је целу избоцкала по свом нахођењу."

Каћа како каже поштује нашу здравствену организацију и надлежне органе и придржава се свега што кажу.

-"Излазим буквално само када нешто морам да завршим, и наравно, нигде без потпуне заштитне опреме. Увек имам маску, рукавице, средства за дезинфекцију..."

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-03/04032020023730.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="740" />

Тренутна  ситуација је не палаши али је брине јер је како каже то потпуно ново, нииспитано. Међутим сматра да би Влада требало да уведе тоталну забрану кретања и да је то једини начин да се ослободимо вируса.

-"Ја сам за полицијски час 24 сата дневно", каже певачица.

Извор: Ало.рс Фото: Ненад  Вујановић /принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар