Момци из "Дијаманти бенда" у карантину 28 дана!

Након повратка из Бијељине, члановима Дијаманти бенда изречен је кућни карантин на две недеље, који је недавно продужен на 28 дана.

Забава 02.04.2020 | 21:22
Момци из "Дијаманти бенда" у карантину 28 дана!

Они су 15.марта гостовали на БН телевизији, да би им се по повратку истог дана на граници одредила изолација због уведених мера забране због корона вируса.

Како сазнајемо, момци поштују све мере предострожности, те их полиција проверава три пута дневно на телефон.

Будући да су им до даљњег отказани наступи, као и целој њиховој бранши, познати поп састав време проводи у свом дому са породицом, а увече у одређено време комплетно се скупе и путем видео позива смишљају планове за даље.

- Имали смо емисију, коју нисмо желели да одлажемо због изузетне сарадње коју имамо са медијима. Можда је то наша грешка јер смо унапред знали шта нас чека. Изолација је прво преписана на 14 дана и то нам је некако био издржљиво, али се у међувремену дуплирала. Шта ћемо, морамо се придржавати. С друге стране, и да није дошло до тога, опет би поштовали одлуку владе и не бисмо излазили из кућа. Првенствено је циљ да ово што пре прође, па ћемо онда лагано да решавамо све што нам предстоји. Са мојима из бенда сам константно у контакту, бавимо се музиком, договарамо и правимо планове око нових песама - рекао је Дејан.

Извор: Курир.рс Фото: промо

Коментари / 0

Оставите коментар