Божо Врећо добио језиве претње, реаговала полиција!

Божо Врећо који од јавности не крије ништа и воли да дели на Инстаграму своје фотографије и размишљања, сада је многе шокирао. Наиме, музичар је добио претње од једног мушкарца.

Забава 02.04.2020 | 20:43
Божо Врећо добио језиве претње, реаговала полиција!

Свима је познато да је Божо ексцентрични уметник, који облачи хаљине и шминка се, а многи поштују његов рад. Ипак, наишао је на један проблем због претњи које је добијао, па их је поделио са пратиоцима.

"Мили моји, делим вам и ово, моје јутро је започело пријавом у полицији због претњи смрћу које су ми дошле. Све је евидентирано и процес тек следи. Све је то атак само на мене, на моју интиму, на моју уметност, на мој одгој, на мој интелект, на моју слободу, атак на човека који никад ником ружно није помислио и неће, чак ни у овом трену. Не могу вам описати тај осећај када вас неко коме ништа нажао нисте учинили толико вређа, позива на линч и прижељкује вашу смрт, притом оно што ме сигурно највише погодило јесте грозно вређање моје мајке, погледајте каквим смо то монструмима окружени, погледајте тај вокабулар и примитивност, зар може горе, подлије и гнусније од овог, у шта су се то људи претворили?!", написао је Врећо на свом Фејсбук профилу, а фанови су одмах стали у његову одбрану.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар