Секу Саблић ни пандемија не може да развоји од унука!

Прошло је скоро три недеље од како је у Србији проглашено ванредно стање због епидемије коронавируса. Због тога је живот тако рећи стао, а како би се заштитили од вируса, људи су позвани да остану код куће.

Забава 02.04.2020 | 17:25
Секу Саблић ни пандемија не може да развоји од унука!

Због овога смо се чули са нашим познатим личностима, глумцима и певачима, који у наредном периоду неће радити.

Међу њима је и наша глумица Сека Саблић  (78) која је у разговору за Ало.рс открила како проводи ове дане.

- Добро сам, у изолацији као и свим, проводим дане мирно, кувам ручак, одмарам се, читам и редовно пратим све вести, информисана сам. Назовем и унука, па му читам приче. Мислим да ми је све ово и пријало јер сам у задње време заиста водила много узбрзан живот. Свакога дана пробе у позоришту, све је то доста напорније и захтева много више снаге него када се нешто снима - рекла је Сека.

- Ових дана доста читам, а свима препоручујем књигу, Антонија Табукија "Сваким часом, све је мање времена" каже Сека и додаје да јој се врло често сети текстова који изговарају ликови које тумачи.

- Приметила сам да ми се ових дана по глави врзмају текстови стално, поготово из "Лажљивице" коју тренутно играм - рекла је Сека.

Она је поменула у једном разговору недавно да се повлачи из глуме, а сада нам је открила шта је заправо желела да каже.

- То је погрешно интрпретирано. Ја сам само била уморна, јер мој посао захтева много снаге, а ја више нисам толико јака. Ја ћу радити све док има снаге у мени, јер мислим да је то део професионалне етике, пружити свету своје умеће, дати допринос друштву - рекла је Сека и на крају се љубазно захвалила што на позиву.

Извор: Ало.рс Фото:Е-стоцк

Коментари / 0

Оставите коментар