Жан Клод Ван Дам послао емотивну поруку Драгани Мирковић! (ВИДЕО)

У борби против пандемије коронавируса већи део планете повукао се у изолацију, па тако и Драгана Мирковић која је са породицом у Бечу, а међу онима који јој пружају подршку осим стотина хиљада обожавалаца нашао се и њен кућни пријатељ, холивудска звезда Жан Клод Ван Дам.

Забава 31.03.2020 | 21:31
Жан Клод Ван Дам послао емотивну поруку Драгани Мирковић! (ВИДЕО)

Један од најпопуларнијих глумаца на свету са краја прошлог века снимио је емотивну поруку за Тонија и Драгану и поставио је на друштвене мреже показујући да је са њима у мислима иако су физички раздвојени, и искористио прилику да им се захвали на пријатељству.

"Сигуран сам да ћете ме видети, Тони и Драгана, хвала вам на љубави и подршци свих ових година. Обожавам Драганину музику, вашу породицу, недостајете ми и шаљем вам пољупце. Уз божију помоћ ускоро ћемо бити заједно. Тони, волим те", рекао је славни глумац, који је управо ових дана требало са Драганом и Тонијем да се дружи у Аустралији, али до сусрета због епидемије коронавируса није дошло.

Иначе, сам видео изазвао је одушевљење фанова филмске звезде па је пост за кратко време
имао више хиљада коментара, а поделила га је на својим профилима и фолк певачица.

"Прави пријатељи нађу начин да пруже подршку када делује немогуће. Хвала од срца драги пријатељу", написала је Драгана.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реал фриендс финд а wаy то гиве суппорт wхен ит сеемс импоссибле ... Тханк yоу фром тхе боттом оф мy хеарт, оур деар фриенд @јцвд ❤ #фриендс #лове #анд #суппорт #јцвд

Објава коју дели Драгана Мирковић (@драгана_мирковиц) дана

Извор: Ало.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар