Девета жртва короне у БиХ: Преминула жена из Тузле

У Тузли је данас преминула жена (73) која је била заражена вирусом корона, потврђено је из Кризног штаба Тузланског кантона.

Босна и Херцеговина 30.03.2020 | 15:46
Девета жртва короне у БиХ: Преминула жена из Тузле

Ријеч је о жени која је с подручја Брчко дистрикта, али је по епидемиолошким параметрима била означена као лице које је заражено у Тузли.

Из овог кризног штаба су потврдили да је код жене наступила изненадна срчана смрт, а која је уско повезана са њеном примарном дијагнозом.

Портал "Кликс" преноси да је жена умрла у Клиници за заразне болести Универзитетског клиничког центра у Тузли, а била је на болничком лијечењу у Медицинском иституту Бајер, гдје је била подвргнута оперативном захвату 19. марта, а у суботу, 28. марта, јој је потврђена зараза вирусом корона.

На Медицинском институту била је хоспитализована као хитан случај прије двије седмице.

"Њено стање је захтијевало хитну медицинску интервенцију. Због присутних коморбидитета опоравак пацијенткиње се продужио, те је јутрос наступила изненадна срчана смрт, која је уско повезана са њеном примарном дијагнозом. Код пацијента је доказано присуство вируса корона", рекли су из Кризног штаба. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Докле?

30.03.2020 14:37

Изненадна смрт ..уско повезана са њезином примарном дијагнозом....паметном доста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паника

30.03.2020 14:53

Мора умријети кад су испрепадали народ.Чим је чула да је позитивна пресјекло је!

Name

Ајаx

30.03.2020 15:40

У Италији је половина умрлих имала неку другу болест,нису их ни покушавали спасити..ако код нас крене 100 болесника дневно долазит,то ни једна болница неће моћи издржати