Концерт за Гиниса,вечерас уживо „Ван Гог“ од пет до пет!

Музика је лек који помаже у многим ситуација. Зато је београдска група „Ван Гог“ одлучила да направи први виртеулни концерт и то за Гиниса, јер ће свирати и певати – 12 сати.

Забава 28.03.2020 | 20:50
Концерт за Гиниса,вечерас уживо „Ван Гог“ од пет до пет!

Рокенрол је спас у полицијски час! То је мото којим се у време борбе против коронавируса и ванредног стања руководи бенд „Ван Гог“.

Нема окупљања, али биће музике.

„Добри људи, одлучни смо у томе да поделимо карантин време заједно. У суботу улазимо у студио у 17 ч и ту остајемо до пет ујутру, колико траје полицијски час. Певамо, свирамо, причамо о лепим стварима, читамо, наздрављамо... Све време лајв Инста стори“, најавили су београдски рокери у обкави на Инстаграму и додали да је порука јасна - заједно смо у овоме и заједно ћемо изгурати.

Концерт можете пратити на профилима „Ван Гога“ на Инстаграму и Фејсбуку

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?12 сᴀᴛɪ сᴘᴀсᴀ ᴛᴏᴋᴏᴍ ᴘᴏʟɪᴄɪᴊсᴋᴏɢ ᴄᴀсᴀ?⁣ ᴅᴏʙʀɪ ʟᴊᴜᴅɪ, ᴏᴅʟᴜᴄɴɪ сᴍᴏ ᴜ ᴛᴏᴍᴇ ᴅᴀ ᴘᴏᴅᴇʟɪᴍᴏ ᴋᴀʀᴀɴᴛɪɴ ᴠʀᴇᴍᴇ ᴢᴀᴊᴇᴅɴᴏ?⁣ ?ᴜ сᴜʙᴏᴛᴜ ᴜʟᴀᴢɪᴍᴏ ᴜ сᴛᴜᴅɪᴏ ᴜ 17 х ɪ ᴛᴜ ᴏсᴛᴀᴊᴇᴍᴏ ᴅᴏ 5х ᴜᴊᴜᴛʀᴜ ᴋᴏʟɪᴋᴏ ᴛʀᴀᴊᴇ ?‍♂️ᴄᴀс.⁣ ❣️ᴘᴇᴠᴀᴍᴏ, сᴠɪʀᴀᴍᴏ, ᴘʀɪᴄᴀᴍᴏ ᴏ ʟᴇᴘɪᴍ сᴛᴠᴀʀɪᴍᴀ, ᴄɪᴛᴀᴍᴏ, ɴᴀᴢᴅʀᴀᴠʟᴊᴀᴍᴏ...сᴠᴇ ᴠʀᴇᴍᴇ ЛИВЕ ɪɴсᴛᴀ сᴛᴏʀʏ⁣ ❣️ᴘᴏʀᴜᴋᴀ ᴊᴇ ᴊᴀсɴᴀ: ЗАЈЕДНО СМО У ОВОМЕ И ЗАЈЕДНО ЦЕМО ИЗГУРАТИ??⁣ сᴀᴅ ᴊᴇ ᴘʀᴀᴠᴏ ᴠʀᴇᴍᴇ ᴅᴀ ᴏᴢɪᴠɪᴍᴏ ʀ‘ɴ’ʀ ?! ⁣ КО ЈЕ СА НАМА????? #коиздрзиприцаце #12сатиливе #рнрспасзаполицијскицас⁣ #останикодкуће

Објава коју дели ВАН ГОГХ (@мусицвангогх) дана

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар