ЈК и Марија упутиле подршку Ђорђу Давиду који је заражен короном!

Певачице Јелена Карлеуша и Марија Шерифовић упутиле су јавну подршку путем Инстаграма и пожелеле брз опоравак свом колеги Ђорђу Давиду који је оболео од корона вируса.

Забава 27.03.2020 | 13:55
ЈК и Марија упутиле подршку Ђорђу Давиду који је заражен короном!

Јелена је на сторију поставила заједничку фотографију са Давидом насталу на снимању популарног музичког такимичења "Звезде Гранда" где су заједно у улози жирија и певачу уптила поруку подршке.

- Да се опет овако смејемо и да ова ноћна мора буде иза нас! Брз опоравак, зверко - написала је Карлеуша.

Марија Шерифовић укључила се уживо преко Инстаграма и обратила се својим фановима. Иако је првобитно била идеја нешто да запева, познатој певачици ипак није било до певања, што је и сама признала.

- Не пева ми се искрено. Данас ми је најгоре вече и дан, то морам да вам признам... Нешто ми није до певања. Поента овог укључења је да вас видим и да ви видите мене. Лепо бих ја певала вечерас, али није таква ситуација - рекла је Марија.

Она је упутила и речи подршке Ђорђу Давиду који је позитиван на корона вирус.

- Шаљем Ђолету позитивне мисли, знам да је под адекватном негом и желим му брз опоравак - рекла је она.

Подсетимо, познати рокер пре четири дана примљен је у болницу са упалом плућ, а а јуче је, 26. марта, добио резултате да је позитиван на на корона вирус.

Давид је за Телеграф рекао да је јако љут на себе, јер није пазио, те је апеловао на све људе да се придржавају прописаних мера и поштују изолацију.

Сад сам овде сигурно наредних десет дана. Ја то капирам као нешто на шта нисам навикао. Једноставно војска, затвор и те ствари су ме стране а сад шта је ту је. Једино ми је криво што дете, Сташу, нећу виђати осим преко телефона - рекао је Ђорђе.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар