Аријана Гранде шаље новац фановима који су остали без посла због пандемије!

Америчка певачица Аријана Гранде (26) помаже фановима који су највише погођени прекидом рада због пандемије корона вируса.

Забава 26.03.2020 | 22:22
Аријана Гранде шаље новац фановима који су остали без посла због пандемије!

Она је савршено свесна тешке ситуације у којој се налазе многи њени фанови у јеку пандемије и одговара позивима истих, тако што им шаље новац како би им помогла у овим тешким временума.

- Поп звезда је комуницирала са њеним фановима на друштвеним мрежама, који су јој се отворили о њиховим финансијским проблемима и борби у ово тешко време као што су губици послова, немогућност плаћања рачуна, итд... - каже извор близак певачици.

- Сазнали смо да је бар у десет случајева, а можда више, Аријана својим фановима послала новац као донацију - додаје он.

Ти фанови су открили да су примили уплате које су биле од 500 до 1.500 долара и то је нешто што је она радила потајно последњих пар дана.

- Фанови којима је слала новац су насумично бирани - каже извор и додаје да их је нашла на Твитеру.

Осим тога, она се фокусира на оне који су стварно у проблему и који су изгубили посао.

- Један момак је добио донацију, недуго након што је рекао да му фали новац за ренту за април, зато што је остао без посла и плате - рекао је извор.

- То је невероватно леп и хуман гест, али Аријана ће ускоро имати превише потенцијалних кандидата за донације, ако се погледа нови извештај о незапослености у САД-у - закључио је саговорник.

Процењује се да ће више од 2,5 милиона Американаца остати без посла у току пандемије корона вируса.

Извор: Телеграф.рс  Фото: Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар