Облачно и хладно вријеме, повремено са слабим снијегом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно и хладно вријеме са снијегом мјестимично, али без већег повећања сњежног покривача и уз дневну температуру од минус један до четири степена Целзијусова.

Босна и Херцеговина 25.03.2020 | 08:28
Облачно и хладно вријеме, повремено са слабим снијегом

Ујутро облачно са снијегом мјестимично у сјеверним и западним предјелима, док ће у централним и источним крајевима преовладавати суво вријеме, а на југу промјенљиво облачно, са сунчаним интервалима и суво.

Током дана падавине ће јењавати, па ће преовладавати суво вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Поподне се очекује нова облачност која ће прво на југоистоку и истоку условити снијег, а на југу кишу и сусњежицу, а затим у централним предјелима. На западу, сјеверозападу и дјелимично сјеверу остаје облачно са слабим снијегом.
Дуваће слаб до умјерен вјетар источног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7 часова: Бјелашница минус 14, Чемерно и Хан Пијесак минус осам, Иван седло минус седам, Соколац минус пет, Мркоњић Град и Ливно минус четири, Невесиње и Бугојно минус три, Сарајево, Сребреница и Тузла минус два, Градачац и Зеница минус један, Билећа, Бијељина и Добој нула, Бањалука, Приједор и Зворник један, Требиње два, те Мостар и Неум четири степена Целзијусова.

Висина снијега: Бјелашница 59, Мраковица 46, Хан Пијесак 40, Бихаћ 32, Нови Град 25, Иван седло 23, Србац 22, Дринић 21 и Приједор 18 центиметара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар