Прелепа глумица победила вирус па сликом разнежила свет!

Бондова девојка и глумица Олга Кириленко (40) је након што је недавно објавила да је позитивна на корона вирус, сада откирла да се добро осећа и објавила емотивну фотографију.

Забава 23.03.2020 | 22:22
Прелепа глумица победила вирус па сликом разнежила свет!

40- годишња глумица је поставила фотографију на Дан мајки и поделила са фановима да се потпуно опоравила од корона вируса, након што је недавно открила да је позитивна на Цовид-19.

Она је поделила фотографију на којој седи на столици са својим 4- годишњим сином Александром, на којој је показала да је одговорна и да и даље штити себе, али и своје ближње.

На фотографији Олга носи заштитну маску на лицу док грли свог сина испред камина.

Испод фотографије је написала дугу поруку свима:

- Срећан Дан мајки. П.С. Потпуно сам се опоравила – написала је испод објаве.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хаппy Мотхер’с Даy! #мотхерсдаy П.С. И хаве цомплетелy рецоверед ? То рецапитулате: Фор оне wеек И фелт преттy бад анд wас мостлy ин бед, слеепинг, wитх хигх февер анд стронг хеадацхе. Тхе сецонд wеек, тхе февер wас гоне бут соме лигхт цоугх аппеаред анд И фелт верy тиред. Бy тхе енд оф тхе сецонд wеек И фелт тоталлy фине. Цоугх ис алмост гоне алтхоугх И стилл цоугх ин тхе морнингс бут тхен ит цомплетелy гоес аwаy фор тхе даy! И’м фине! Анд ноw И’м јуст ењоyинг тхис тиме то рефлецт он манy тхингс анд спенд мy тиме wитх мy сон. ? Я думаю я полностью выздоровела. Коротко о течении болезни: В первую неделю мне было очень плохо и я почти все время лежала с высокой температурой и много спала. Я спала 12 часов за ночь и потом ещё часа 3-4 днём!!! Подняться было тяжело. Усталость сумасшедшая. Головная боль дикая. Во вторую неделю температура полностью ушла и появился легкий кашель. Усталость осталась. Теперь практически никаких симптомов нет. Только немного кашель есть по утрам, но потом он полностью уходит на весь день. Теперь я наслаждаюсь отдыхом и провожу время с сыном. Держитесь!!! ? #цоронавирус #коронавирус

Објава коју дели Олга Курyленко (@олгакурyленкооффициал) дана

 Да поновимо: Прве недеље сам се осећала баш лосе и била сам углавном у кревету, спавала сам, имала високу температуру и главобољу – започела је она.

-Следеће недеље, грозница је прошла, али сам почела да кашљем и осећала сам се веома уморно - додала је.

- Сада, на крају друге недеље се осећам веома добро. Кашаљ је скоро прошао. И даље кашљем ујутро, али ће и то престати ускоро. Добро сам - рекла је.

Користим ово време за дружење са својим сином и радим многе корисне ствари - закључила је.

Олга је открила да се осећа много боље, само три дана након што је објавила да је позитивна на корона вирус.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар