Шварценегер донирао 3 милиона долара за гладну децу!

Амерички глумац Арнолд Шварценегер (72) је у сарадњи с друштвеном платформом “ТикТок” донирао је три милиона долара за децу којима је ускраћен оброк након затварања школа у Америци због корона вируса.

Забава 23.03.2020 | 21:26
Шварценегер донирао 3 милиона долара за гладну децу!

- Због кризе корона вируса децу смо послали кући, па смо уместо школског програма мислили да би било супер ако бисмо могли да пружимо храну тим породицама. Наравно, можете имати најбоље идеје на свету, али ако немате новца, немате ништа - започео је.

- Дакле, "ТикТок" је дошао и рекао да смо ми ти који ћемо донирати милионе долара помоћи за прехрану тих породица - рекао је Арнолд у видео снимку на Инстаграму.

Непрофитна организација “Афтер-Сцхоол Алл-Старс” се захвалила на великодушној донацији због које ће моћи да испоруче храну и поклон-бонове породицама којима је то потребно.

Потез бившег калифорнијског гувернера је изазвао одушевљење његових обожаватеља.

"Ово је невероватно", "Управо због тебе грлим децу. Хвала на свему и само наставите тако", "Ово је најбољи начин за коришћење друштвених мрежа", "То је наш Терминатор", "Ово је предивно. Благословљен био за своју људскост", "Добро одрађено", "Волимо те, наш хероју", коментарисали су обожаватељи.

Извор: Телеграф.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар