Како би сада Српској добро дошле робне резерве

 - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић најавио је да ће Републички штаб за ванредне ситуације ограничити количину основних животних намирница које се могу купити.

Република Српска 22.03.2020 | 13:48
Како би сада Српској добро дошле робне резерве

Тим за праћење спровођења мјера због вируса корона у Републици Српској донио је сет нових мјера које ће ступити на снагу одмах, а све у циљу сузбијања ширења вируса корона, али и смањена панике код грађана.

Пооштравају се мјере у Републици Српској због епидемије вируса корона. Сви грађани који се одлуче на куповину како прехрамбених, тако и других производа од сада ће куповати у ограниченим количинама.

Надлежни поручују да ће бити прописана максимална количина намирница које једно лице може купити, и да нема потребе за прављењем сувишних залиха, јер Српска у овом тренутку располаже са довољним количинама робе. Ипак, и поред тога, Влада Републике Српске ће у сарадњи са Владом Србије набавити још веће количине основних намирница попут уља, шећера, брашна, соли.

„Трговци ће добити инструкцију или нашу наредбу која ће се односити на то и инспектори ће контролисати да ли се та одлука поштује. Према томе, уколико буде прописано да је 10кг брашна, 2 кг соли, 2 кг шећера или 3 литра уља, нешто што је прописано, онда не може ван тога. Трговци ће бити санкционисани ако дозволе већу количину него што је прописано“, каже предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.

Што се тиче саме епидемије вируса корона и спречавања њеног ширења, од Оружаних снага БиХ тражиће се да осигурају слободне капацитете, у сврху смјештаја грађана који улазе у БиХ, али и оних који не поштују правила карантина која су им изречена.

Радован Вишковић поручио је и да ће од свих локалних заједница у Републици Српској такође тражити да у року од 24 часа припреме локације и капацитете за смјештај и карантин на подручју тих локалних заједница.

„Ако на неки начин ова ситуација везана за корона вирус крене узлазном путањом морамо имати спремне капацитете за смјештај наших грађана и поред онога што смо јуче изашли у јавност да набављамо пољску болницу са 500 лежајева ићи ћемо да припремимо и ове капацитете широм Републике Српске“, рекао је Вишковић.

Оштријим мјерама, грађани Републике Српске биће санкционисани и за непоштовање кућне самоизолације.

„Ко прекрши мјере кућне самоизолације биће објављени и његови лични подаци и неће више моћи бити третиран у кућној самоизолацији, већ ће бити смјештен у шаторски карантин“, поручује први човјек Владе РС Радован Вишковић.

На подручју РС у посљедња 24 часа контролисано је 1.947 лица у кућној изолацији и утврђено је да 27 није поштовало ту мјеру. Тим лицима изречене су прекршајне казне.

Мјере кућне изолације нису једине које су прекршене од када је Републички штаб увео ванредну ситуацију у цијелој Републици Српској Претходних дана, грађани су више пута упозоравани да се не окупљају на излетиштима у већем броју, нити на неким другим локацијама широм Републике Српске.

Мјере су прекршене и током полицијског часа, који је на снази од 20 часова навече до 5 сати ујутру. 

„Јутрос смо обевјештени из Министарства унутрашњих послова РС да је извршена контрола око 100 лица током ноћи. Очекујемо да тај број буде и мање, јер један број лица није био информисан. И била је једна екстремна ситауција у којој је једно лице око 2.30х имало саобраћајну несрећу и прекршило више прописа, од забране кретања, а чак се требало налазити и у кућној изолацији. Значи ради се о екстремном случају који ће даље бити санкционисан од стране свих надлежних органа“, каже градоначелник Бањалуке Игор Радојичић.

Премијер Радован Вишковић на то додаје : „Примјењиваћемо и дјело које је прописано нашим Кривичним закоником, а то су кривичне санкције гдје је предвиђена казна и до двије године затвора за све оне који буду прекршили све ове наше мјере".

Међу мјерама за сузбијање ширења вируса корона јесте и забрана уласка страним држављанима у БиХ током трајање кризе. Овај приједлог биће упућен Савјету министара БиХ. А Савјету министара БиХ обратило се трочлано и Предсједништво Босне и Херцеговине.

У саопштењу из ове институције пише да Предсједништво БиХ захтијева од Савјета министара да, без одлагања, затвори све граничне прелазе за прелаз људи, осим оних гдје су успостављени карантини у шаторима Оружаних снага Босне и Херцеговине у складу са Одлуком Предсједништва Босне и Херцеговине од 18. марта 2020. године. Овакав слијед догађаја је сасвим реалан и потпуно очекиван, сматра бивши министар здравља Републике Српске Слободан Станић.

„Осим тога да се види сада да постоје прелази ако нема видео надзора на њима, да се то уведе како не би долазило до злоупотреба. Да је самоизолација дала пуне резултате не би се ни уводио карантин. Према томе, одвајати једне у карантин, а друге у самоизолацију потпуно је бесмислено“, наглашава Станић.

Затварање граничних прелаза могло би да заустави оно што се уназад неколико дана провлачи кроз медије. Наиме, на појединим граничним прелазима ФБиХ са Хрватском, јако су слабе контроле приликом уласка грађана.

Ти гранични прелази, којих је како сазнајемо 13, немају успостављене карантине у шаторима, тако да људи масовно улазе на територију БиХ само уз прописивање мјера изолације, без остајања у карантину. Премијер РС Радован Вишковић рекао је да такав сценарио неће бити могућ у Српској, чим шаторска насеља буду у потпуности активирана.

Осим наведеног, Република Српска од данас је укинула и међуградски превоз. Све мјере на снази ће бити до нове одлуке Републичког штаба за ванредне ситуације.

БН ТВ

Коментари / 77

Оставите коментар
Name

Драган

22.03.2020 12:57

Секта је све покрала и унистила

ОДГОВОРИТЕ
Name

сенберац

22.03.2020 13:43

даје секта она бар мисли о својим цлановима алије ово олос којије покро народ и дрзаву и све унистијо

Name

А гдје су

22.03.2020 13:48

Папци, ненародни посланици? !

Name

сова

22.03.2020 14:39

Колико небулоза у пар реченица. Прво робне резерве не постоје, а то је једини механизам којим држава-ентитет-град може да регулише проток робе и цијене на подручју које контролише. Друго набавка пшенице не овиси о нама, нажалост, јер цијела Европа је у блокадама и свако води рачуна о свом народу. Колико си спремио толико можеш и да једеш. Е, сад, многи су научили да другима гурају руке у џепове, научили у становима да им други ложи ватру. А домаћин се припреми макар за три до шест мјесеци унапријед. Овај је стварно гола вода и незна куд је пошао, а гдје ће доћи живи били па видјели. Ако хоће да нешта функционише, брже боље претворити ово у систем мјесних заједница и људи који знају да организују процесе..... Ови послушници недо бог да ово дуго потраје. Али никад није било да некако није било. Да је среће па да се у ово укључи покоји економиста а не само неки квазинжињери који знају и водити скупштину-право, и економију и теологију... Преживјело се и горе од овога, али стандард се срозава годинама нажалост.

Name

ВРС

22.03.2020 16:31

Некога брине хоће ли бити брашна ,шећера ,уља а неко се брине да не нестане кавијара,морских плодова ,добрих увозних вина.Свак своју муку мучи.

Name

Еурокреме

22.03.2020 17:26

Сто це нам резерве када влада има пара да све плати, а понуда добра и богата?

Name

Гаги

22.03.2020 17:54

Сад се види сва стета од разних папака и кумова који су унистили робне резерве и цео систем.Среца имамо Србију која це подијелити све сто има с нама.Кад ово све продје,а проци це,неко би требао зестоко бити казњен за све.

Name

Мико

22.03.2020 18:52

Он сада прича о ограничењима. Коме? Приватним трговинама? РС нема ни зрно риже ни прашку брашна у свом власништву. Како ће онда интервенисати?

Name

Ре

22.03.2020 21:37

А квасац??

Name

Ре

22.03.2020 22:07

Украли наравно, али смијесно је сто писе да је то све висковиц рекао, па он то не зна ни процитати из помоц уцитељице из његове сеоске сколе.

Name

Милос

22.03.2020 13:03

Мени је у мору вјести и упозорења , најбоље сто су ограницили Цвијановицку на једну реценицу седмицно , а овај цитац вјести са папира који добије , изгледа толико погубљено на тв да је то блам . Изјава да це ограницити куповину , да има робе , али да ду у набаву да не би нестало(да је бар рекао у будуцности ) је за мапет схоу . Казем оно сто један доктор реце , хвала богу да је на јесту министра здравља цовјек од струке , Др. Сераниц , кој је епидемиолог , и који је све ово погурао да се деси . Да га није било , градонацелник не би ни знао ста да ради .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

22.03.2020 13:04

Висковицу ти си једна будала кад си пристао да будес председник владе а никакве полуге власти теби не припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

22.03.2020 18:21

У праву си 100%. Сераниц ми је први комсија у згради био 20 година у Косовке дјевојке 8 на Старцевици. Са његовим братом Дамиром сам одрастао, отац му био у насој војсци у рату, а мајку мозес на хљеб мазати. Момак из постене породице и све до политике је стекао својим трудом и знањем (одлицан дјак и студент). Е сад, политика је к... и бојим се да це га искористити. Сто казес да им он не казе ста се десава не би се знали обрисати. А биг босс и слицни су се препали за своју г... јер су они критицна категорија. Не брину они за народ, народ је колатерална стета увијек био и остао.

Name

:)

22.03.2020 13:05

Не разумијем вас,како мислите да ОС прихвати људе у изолацији па нису ОС медицинска установа на који начин се то мисли урадити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

:)

22.03.2020 13:07

Запечатити станове куће тих који су у изолацији и службе да их обилазе.затварајући их у саторска насеља само повећавате ризик за ширење имате ли ви мозга уопште

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубуцанац

22.03.2020 13:09

Ма немој то повуци диспечеру из робних резерви мафијо

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

22.03.2020 13:34

То сто нема робних резерви рекли би у снсд-у ''кога нема без њега се мозе'' И дзаба је сад кривити снсд. Има ли кривице оних а било их је много сто су за ''весеље'' под сатором и ситну цркавицу продали образ?

Name

Лопови

22.03.2020 13:13

Срам да вас буде.Олоси криминална нељудска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

22.03.2020 13:13

Ограничити брашно на 10 кг.? Да ли је овај некад' био у трговини или у кухињи. Да ли је у његовој кући неко пекао домаћи хљеб, и зна ли колико брашна треба мјесечно 6-очланој породици? Овако ће људи ићи чешће у трговину, зна ли он то? Изгледа да брашна нема довољно, то је проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

22.03.2020 13:14

Можемо вам вјеровати па не обезбиједити најважније намирнице само ако смо луди! Има ли ико да нема робне резерве као ви, лопови белосветски!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањача

22.03.2020 13:19

Домаћинска кућа прави залихе за хитне ситуације и сл а лоповска -додикова гледа како да украде од укућана-Народа. Није народ боље заслужио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

циго лиго

22.03.2020 13:21

премијеру уведи продају бјашна на таћкице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2020 13:39

На атоме..

Name

Зв

22.03.2020 13:23

Да нисте покрали робне резерве неби сад било ограницења, е сад гледајте стацете,Багро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бобо

22.03.2020 13:26

И треба,навукли брашна,а стоје пред пекарама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобо

22.03.2020 13:27

И треба,навукли брашна,а стоје пред пекаром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

22.03.2020 13:44

Па свако ко мозе це цувати брасно а куповати хљеб док да има,јер са овом власти га неце бити јос дуго

Name

Куре

22.03.2020 13:32

А шта је тај Вишковић? Требао би бити премијер, а не потпарол бурле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

22.03.2020 13:40

Зар човјек може бити оволико глуп!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Увјерисмо се

22.03.2020 14:16

На залост.

Name

сенберац

22.03.2020 13:41

Теско дрзави гдје нема правог преседника који мисли о дрзави и народу гдјесе неводе праве дрзавницке мјере какоце ограницит и из цегаце интервенисат какоце домацица руцак спремит када ниста нема у куци тако и дрзава какоце народ нахранит када нема робне резерве своје домацин немозе бити домацин акому цељад зиви од данас до сутра ако домацин нема храну за два месеца у куци то није домацин а и преседник дрзаве какавје ако нема робне резерве у храни какоце помоц народу у невољи какавје по преседник

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

22.03.2020 13:44

ОВО ЈЕ НЕВИДЕНО ГДЈЕ ЈЕ ПРЕДСЈЕДНИЦА СТО РЕЦЕ ИМАМО ВЛАДУ КОНТИНУИТЕТА СРАМ ЈЕ БИЛО. НИСТА НЕМАЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

22.03.2020 17:03

Немају резерве брасна, уља, сецера итд, а имају у плану и даље да купују хеликоптере и аутомобиле за Додика и предсједницу!! Срам их било!

Name

Лотос

22.03.2020 13:49

Клосари опет о политици у оваквом времену...стоко без репа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

22.03.2020 21:00

У каквом времену? Мислиш у времену у којем смо остали без робних резерви?

Name

ДУГОКОНТОВ

22.03.2020 13:51

Гдје је Предсједник РС у овој ситуацији,врло ријетко је има у медијима,њена функција је постала сасвим протоколарна,нешто попут Рајка Кузмановића,баш су је потцијенили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са разлогом

22.03.2020 20:11

Изгледа да је прецедниковица специјалиста за поплаве. Покушала је и око корона кризе, али не иде, нешто се спотиче, застаје, посрће, губи се слика, брзо се задише, до ријечи све теже долази. Нема оне бујице без краја и реда, оне монотоне тираде, гомиле бесмислених ријечи, збрда здола набацаних, лишених одговорности, бујице ријечи без знакова интерпункције, тачке, зареза, цртице, двотачке и др. Нема. Префорсирана, шта ли..??!!

Name

АТЛАНТИДА

22.03.2020 13:51

Све што радите,то је стихијски без икаквог организованог плана.Утркују се ко ће први дати неки нови план за становништво,углавном Додик је ту први,потпуно преузео '"команду"у РС ,шта је с његовим доприносом у Бих,обзиром на његову функцију.Где је предсједница РС,она као фигура медитира,низасра се не пита.Она и министар МУП-и министар здравља требају уз Премијера бити први за комплетну ситуацију у овим тешким временима у Републици.Увијек се Вођа утркује да буде главни,живе везе нема шта треба да се ради,али он неда ни струци испред,ни осталим који су само "марионете" у овим временима.У овом тренутку одмах после невидљивог убице,вируса, треба одмах народу објаснити где су државне резерве свих производа који су приоритет трзиста.Због чега?Зато што постоје уцјене трговачких ланаца јер дрзава нема резерви да мозе "трговцима"зацеити уста око повецања цијена.Ето,сада се види да Висковиц мора ограничити куповину,јер нема адуте да разбије код трговаца на други начин.Одговорност,што нема државних резерви производа који живот значе!!!??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прије само 10 дана...

22.03.2020 13:54

"Можда не би требало као предсједник Владе да то кажем, али хоћу као човјек да кажем да је корона вирус измишљен да би се зауставио привредни раст, поготово неких земаља које су у одређеном моменту појавиле тамо гдје неки други сматрају да не би требало да се нађу”, изјавио је Вишковић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манипулатор

22.03.2020 14:15

Привредни пад је константан био а не раст,тако да је јасно ста је хтјео изманипулисати. Јадник, само не знамо кога?!

Name

Дуле

22.03.2020 13:54

Висковицу,да ли си ти свјестан који си ти мајмун и та кобила крај тебе,па у неким мјестима вец нема брасна зато сто је стока куповала по 7 вреца,дабогда им мисеви појели.Ста цес од десет кила брасна кило килави,поднесите оставке фукаре нељудске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Хоод

22.03.2020 13:56

" Додик се, уз помоћ Микелића и осталих, бацио на „трговину“ цигаретама, алкохолом, нафтом. Истовремено је на Панчевачком путу, код Београда, имао фирму за производњу намјештаја, душека и јоргана, а такву је имао и у Лакташима-Игокеа. фирма је након двије године неславно завршила и пропала. Додик је шверцовао цигарете а србијанска веза му је био извјесни Дуле Циганин. Само у једном дану, Дуле му је у просторије у београдском „Интерконтиненталу“, (гдје је Додик имао канцеларије), донио око 700 хиљада марака од продаје цигарета. многима остао дужан из тог периода али су и њему бројни остали дужни. Он своје дугове није враћао, али је истина да ни од својих дужника није тражио поврат дуга. Он је један од најбогатијих људи на просторима бивше СФР Југославије, а, без сумње, спада међу три најбогатија политичара у региону. Врло тешко је процијенити његово богатство, али сигурно није мање од четири стотине милиона марака. 5.- Током рата Додик је остао дужан новац фирми „Елнос комерц“ из Бора. Паре је вратио тако што је „Елносу“ за пољопривредне машине, које никада нису стигле у Робне резерве, исплатио 553.548 КМ. Није остао дужан само „Елносу“, већ и „Македонија табаку“, за цигарете које су му заплијењене 1993. године, али и „Бањалучкој банци“, код које је све вријеме рата, а и након њега, подизао „краткорочне кредите за текућу ликвидност“. Додик је кредите узимао у мају, јуну, августу, октобру, новембру 1993, потом јануару 1995., као и у децембру 1997. године (сви документи у посједу „Журнала“)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКЉУЦАК

22.03.2020 16:04

КАД ПРОПАНЕС У БИЗНИСУ ИДИ У ПОЛИТИКУ . ТАМО ЈЕ РИЗИК ЗА ГУБИТАК О% . То је формула успјеха

Name

горансимиц8

23.03.2020 10:38

која сјајна анализа бесчашћа.

Name

Пеле

22.03.2020 14:01

Сад се по овоме види ментални склоп људи у РС. Ограницавају основне људске слободе и укидају основна људска права. Пресрецан сам сто висе не зивим у таквој дрзави и медју таквим народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

22.03.2020 17:04

Како знаш све детаље

Name

Стојан

22.03.2020 14:05

Дали постоји земља без робних резерви.одрекните се бијелог хљеба и дијела примања да се понешто набави будите бар мало хумани

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

22.03.2020 14:05

Шта је ово па неки дан скретничар фино рече не паничита брашна има и превише уља шечера.......ми бринемо о томе ???'Јел то брига 10 кг по особи.......Па кад је тако затворите све продавнице ентитет нек преузме све залихе хране које постоје у РС небитно власништво и уведите картице о снабдијевању.....Тако је у Венецуели урадио пресједник одузео од приватника и творнице хране да нахрани становништво....јел ванредно стање или није....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

22.03.2020 21:04

Ти очигледно ниси предузетник.

Name

.....

22.03.2020 14:07

Само би вољела знати,да ли се имало застиде шта је урадио додик,а бисерка,пејова унука и вишковић свог незнања.Онако сами кад су да ли се имало застоде...уништити робне резерве је дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

22.03.2020 14:13

Да нису тада то растурили продали сада би искористили прилику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

22.03.2020 14:15

Залосно. Робне резерве су у мањем ентитету банкротирале када је Додик био предсједник владе. Директор тих резерви је био неки Нозица, који никад није одговарао иако је оптузен за проневјеру, а био је истакнути сарадник Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

22.03.2020 14:17

ОВИ КРЕТЕНИ САМО ПРЕПИСУЈУ ИЗ ОКРУЗЕЊА ПА ЗНАТЕ ЛИ ИСТА САМИ ЈАДНИ НЕБИЛИ ТАКВИ НЕСПОСОБНИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

викиликс

22.03.2020 14:17

Никад Глухакивиç није одговарао за робне резерве српаске..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

22.03.2020 14:39

Јесте вала људи ови су све сј...али сто се мозе и унистили за рубрику вјеровали или не

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

22.03.2020 14:53

Како би сад Српској добро досао један хеликоптер!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2020 15:36

И неки Ауди.... Са гријачима за дебеле гузове

Name

Анонимусс

22.03.2020 15:34

Питајте Радована Самарџије и руководство Фармланд-а гдје су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ди

22.03.2020 15:39

Ограничи ти оном свом куповину хелића, па за те паре направи роббе резерве и дај народу брашна да ти народ не буде гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ама

22.03.2020 16:26

Ама свим политицарима укинути плате и привилегијеее и увести ВОЛОНТИРАЊЕ!! Овај народ је упропастен тоталнооо! Робне резербе покрадене а они као народ ниста не видиии страснооооо

Name

РОНХИЛ

22.03.2020 16:56

Ко ће пјевати под шаторима ? Ха.ха.ха

Name

П

22.03.2020 17:04

Друже, нема брашна довољно, са овим мјерама све је јасно. Видјећеш сутра док ово не заживи стампедо народа за брашно. Прије свега ријетко сам видио паковање од 10кг, има га од 5 кг и много је скупље по килограму него паковање од 25 кг. Мени лично треба мјесечно 50 кг брашна, и требам сада ићи 5 пута у трговину куповати сваких шест дана по 10 кг. Када дођем трећи пут неће га ни бит. Ови немају мозга

Name

22.03.2020 16:06

ПА ДОБРО БИ ДОШЛЕ РОБНЕ РЕЗЕРВЕ АЛИ НЕМА ПОЈЕЛИ БАТО И СЕКА И ПО КОИ МИШ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполо 11

22.03.2020 16:22

По закону.И робне резерве су да имају грађани по закону,па потрошачка корпа по закону а нема је ни трећина за већину,социјална не заслужује ни тај назив,и то је по закону .Водите државу као да је пљен а ви би требали бити народни запосленици шт како кажу Хрвати . ХАЛО ! Вас народ плаћа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

22.03.2020 17:04

Ово са шаторима је невјероватна глупост. Ако у шатор за 50 одоба ставите само јефног зараженог сви це се заразити. Ово је чак и у супротности са наредбом о држању растојања измедју људи када у у групи. Једино моżе да се схвати као мјера спречавања повратка људи, а да се не уведе забрана. Хуманије би било увести забрану преласка границе за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако ако..

22.03.2020 20:25

Нека шатора. Треба одвојити нешто у страну. Заштекати. Ваљаће за Мањачу и остале сличне дестинације. Народ то воли, шаторе и шаторску пјесму, ону нашу громку и громогласну. А изнад свега то воли први међу неједнакима.

Name

МБ

23.03.2020 03:39

Да у те саторе на крају не удју НАТО војници.

Name

Толимир Р

22.03.2020 17:24

Гласајте за додика јер без њега нема српске, е сад цемо гладни остати због баје и бајица а они опет це продати прицу како цемо нестати и могу мирно наставити пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

22.03.2020 17:58

Гласацу за Додика, највецег србина и спасиоца србства док год је зив. А послије њега преузима нас Игор Додик.

Name

БН

22.03.2020 17:32

Е да видимо сада хоће ли Вишковића казнити за ширење панике?Ко је год до сада рекао да ће бити несташица неких артикала,тај је кажњен.Сада управо он прави панику и ајде да видимо.Па није никаква лаж и стварање панике то што оде се у маркет и тамо чујеш да већ у набавци нема брашна јер наводно нема кеса тј.врећа за паковање или нема у набавци млијека зато што нема супстанци за прављење млијека!Па да ли је то стварање панике?Јесте,стварање панике управо од кретена који владају на нивоу града,државе,итд.Мајмуни једни неспособни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аризона

22.03.2020 17:47

Стаце вам робна резерва. Вазно је да миле има један И други Нови Хеликоптер а стаце биједа јест то никога НЕИНТЕРЕСУЈЕ није ГА стид јос говорит да нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е ја...

22.03.2020 18:03

Како би сад Српској добро досла постена и способна власт,а богами и новац који су ови покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риле

22.03.2020 20:25

Зато је потребна прича о референдуму да се прикрију лоповлуци. Република Српска није држава и што прије то схватимо и почнемо градити БиХ као функционални државу за све тек тада се можемо надати бољем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аризона

22.03.2020 21:28

Фино 10кг брасна стаце ЈАДАН цовјек урадит ако има рецимо 4дјеце Зена мозда родитељи Са њиме. Тоје тузно да други посте сто су паре пројеране у луксузе преседница бесна аута газди мили један Хеликоптер И Нови у резерви а ВИ постите. Залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

22.03.2020 21:31

Наравно ако имате новце за то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милостиви

22.03.2020 22:47

Питај Бурлу где су паре од робни резерви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех..

23.03.2020 11:36

Тамо гдје и остале. Ко би их разврстао по поријеклу..?? Сила је то. У гомили. Није се то баш ни трошило, ни дирало, слагало се и скривало. Други су плаћали што је требало, куповало и набављало, од некретнина па на даље. Закон благословеног рекета (не Нолетовог, не тениског, ни оног малог).