Драгана поручила запосленима: Брините за породице, за посао не брините!

Пандемија корона вируса изазвала је велики страх међу становницима планете јер је осим здравља угрожена и комплетна економија, чега је очигледно свесна и Драгана Мирковић која се емотивном поруком обратила запосленима на ДМ Сат телевизији и поручила им да буду без бриге.

Забава 21.03.2020 | 17:17
Драгана поручила запосленима: Брините за породице, за посао не брините!

Фолк звезда која је небројено пута показала своју хуману страну, поставила је статус на друштвеним мрежама који је за кратко време изазвао позитивне реакције.

"У овим тешким временима, желела бих да се посебно захвалим запосленима на ДМ Сат телевизији, пре свега на лојалности, порукама подршке као и на њиховом раду који омогућава да се програм несметано емитује, додуше, без познатих емисија јер на жалост ванредна је ситуација. Желимо да у овим недељама будете уз своје породице и бринете о њима а не о послу. Даће Бог када све ово прође, сви заједно, у истом саставу, наставићемо да јос јачи и повезанији, правимо још бољи програм" - поручила је Драгана и на тај начин подржала иницијативу председника Вучића да не буде отпуштања, али и послала добар пример свим осталим послодавцима у земљи.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар