Прави прољећни дан, температура до 21 степен

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати сунчано и топло, а послије подне се уз постепено наоблачење са кишом очекује и зхлађење.

Босна и Херцеговина 21.03.2020 | 08:25
Прави прољећни дан, температура до 21 степен

Јаче наоблачење у послијеподневним часовима очекује се са запада и сјеверозапада, па ће у сјеверним и западним подручјима бити облачно и понегдје уз слабу кишу, рјеђе на истоку.

Слаба киша или краћи пљусак могући су у вечерњим часовима на сјеверозападу и сјеверу, а према поноћи и јаче наоблачење уз захлађење на западу и сјеверозападу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб и промјењив вјетар на југу, а на сјеверу умјерен југозападни, затим западни, повремено и појачан.

Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 21, понегдје на сјевероистоку и истоку до 23, у планинама од 12 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.
Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац минус четири, Гацко минус два, Бјелашница, Рудо, Ливно и Шипово минус један, Билећа, Бугојно, Вишеград и Фоча нула, Чемерно један, Добој, Калиновик, Мркоњић Град, Нови Град, Приједор, Рибник, Сребреница, Тузла и Хан Пијесак три, Сарајево, Бањалука и Србац четири, Бијељина и Мостар пет, Зворник и Требиње шест, Бихаћ седам, Мраковица девет, Неум 10, Градачац 13 степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Приједлог

21.03.2020 08:56

Овако, по градовима, би требало извештавати о броју заражених од короне, Звирник 1, Коњиц 2, Бијељина 2, Мостар 5....

ОДГОВОРИТЕ