Држављанин БиХ осумњичен за троструко убиство

Полиција њемачког Лудвигсбурга саопштила је да је, уз њихову помоћ, на њемачко-француској граници ухапшен 30-годишњи држављанин БиХ.

Свијет 20.03.2020 | 22:05
Држављанин БиХ осумњичен за троструко убиство

Хапшење је у петак ујутро извршила италијанска полиција, а држављанин БиХ је осумњичен за троструко убиство у Холцгерлингену у њемачкој покрајини Баден-Виртемберг.

Убиство се десило у сриједу у кући у чијем поткровљује држављанин БиХ живио као подстанар. Жртве су власник куће Бернд Х. (62), његов син Штефан Х. (33) и Штефанова дјевојка Тина В. (27).

Тијела су откривена када се Тина В. није вратила кући због чега је њена мајка позвала полицију. У кући је полиција затекла три беживотна тијела.

– Преминули су насилним путем – рекао је портпарол полиције за Билд.

Како је извијестило државно тужитељство у Штутгарту и полицијско сједиште у Лудвигсбургу, у сједишту криминалистичке полиције Беблинген одмах је оформљена 40-члана специјална јединица која ће истражити језиво троструко убиство.

Одмах су почели потрагу за осумњиченим држављанином БиХ који је био у бијегу прије него је у петак ујутро ухапшен. 

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ТМ

20.03.2020 21:43

Страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

20.03.2020 22:00

ТАКО СЕ РАДИ У ДРЖАВИ У КОЈОЈ СУ СУДСТВО, ТУЖИЛАШТВО И ПОЛИЦИЈА: НЕЗАВИСНИ ОД ОД ПОЛИТИКЕ, СТРУЧНИ И СПОСОБНИ А НЕ ПОДОБНИ КАО ШТО КОД НАШЕ ЗЛОЧИНАЧКЕ ВЛАСТИ ШТИТЕ УБИЦЕ И УКЛАЊАЈУ ДОКАЗЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

21.03.2020 08:11

Стварно си паметан ниси злобан ниси завидан ниси................