Глумци апелују на грађане: Останите код куће! (ВИДЕО)

Бројне јавне личности обратиле су се грађанима Србије и апеловали на њих да не излазе из својих домова како би се сачували од корона вируса. И то име, снимљене су видео поруке.

Забава 20.03.2020 | 18:35
Глумци апелују на грађане: Останите код куће! (ВИДЕО)

- Град Београд, Секретаријат за културу и градска позоришта, упутила су позив глумцима да сниме своје видео поруке подршке свим грађанима, а највише нашим најстаријима, како би својим примером, у време ванредног стања, подигли свест о озбиљности ситуације, важности одговорности и солидарности и позвали их да прате упутства и остану код својих кућа. У овој ситуацији нико није сам, сви зависимо једни од других и сви мислимо једни на друге. Ту смо једни за друге, у изолацији, у подршци, у дељењу. У овоме смо заједно. Ово су њихове поруке... - наводи се на Јутјуб каналу СигурноКодКуце.

Познати глумац Лазар Ристовски, који има 67 година, рекао је у видео поруци да је важно да останемо код куће.

- Драги моји маторци, мислим на нас од преко 65. Јављам се од своје куће, надам сте да сте ви код својих кућа. Нешто мисли, није ово ни тако лоше. Други нам доносе да једемо, пијемо, брину о нама, ми уживамо. Шалу на страну, будимо озбиљни. Останимо код кућа, сачувајмо себе, своје животе и животе својих ближих, па се видимо ускоро. Напољу - рекао је  Лазар Ристовски.

Апелу се придружио и његов колега Андрија Милошевић.

Будите одговорни једни према другима и покушајмо сви заједно да се некако изолујемо и да ову болест победимо. Победићемо - рекао је Андрија.

Глумац Светозар Цветковић је такође посаветовао да останемо код куће.

Учините само један корак зарад не само себе, својих ближних и оних којих волите, већ зарад постојања и опстанка ове планете на којој живимо. Останите код куће - рекао је Светозар Цветковић.

Послушајте и поруке Гордана Кичића:

Ивана Дудић:

Иван Михаиловић:

Извор: Телеграф.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар