Лапсус бенд песмом против Короне - праве концерт за карантин!

Због пандемије Корона вируса већи део света је увео ванредне мере па ни балканске земље нису изузетак, а “Лапсус бенд” одлучио је да се против заразе бори својим најјачим оружјем - песмом, па су тако промовисали свој нови спот за нумеру “Жена мојих снова”.

Забава 18.03.2020 | 19:39
Лапсус бенд песмом против Короне - праве концерт за карантин!

"Дуго смо размишљали да ли да објављујемо песму и онда смо дошли до закључка да је у овако тешким временима осим физичког здравља јако битно сачувати и психичко, и надамо се да ће ова песма макар мало моћи да поправи расположење људима у периоду ванредног стања" - рекао је Емир Аличковић, фронтмен најпопуларнијег бенда у региону, и наставио:

"Пошто сам и ја принуђен да будем у карантину јер сам прешао из Србије у Босну, знам колико то може бити тешко. Зато смо одлучили да сваке суботе на друштвеним мрежама направимо нешто што смо назвали “Концерт за карантин” где ћемо певати за људе и надамо се да ће то бити макар мали допринос да лакше издрже период пред нама. Дан смо одабрали јер је то већ годинама вече када се традиционално дружимо са публиком, тако да смо желели да то наставимо и сада, када су изласци забрањени- закључио је Емир.

Послушајте нову песму:

Извор: Курир.рс Фото: инфинитy продуцтион

Коментари / 0

Оставите коментар