Брена се тестирала на корона вирус, ево шта кажу резултати!

Фолк звезда Лепа Брена и њен муж Слободан Боба Живојиновић дошли су у Србију из Монака пре недељу дана, а они су се одлучили да остану кући у изолацији.

Забава 17.03.2020 | 13:42
Брена се тестирала на корона вирус, ево шта кажу резултати!

Они су се одмах након повратка из иностранства тестирали на корона вирус, а резултати су били негативни.

- Температуру путника прате на сваком аеродрому, тако да смо сигурни у наше здравствено стање! Не треба паничити, али треба бити одговоран према себи и другима. Вирус се шири тамо где се не схвата озбиљно и где се људи не придржавају хигијенских услова и социјалне културе - рекла је Брена, а преноси Информер.

Она је навела  да је целу кућу дезинфиковала.

- Увек у пролеће радим генерално чишћење куће, тако да је ово за мене редовна дезинфекција - рекла је фолк звезда.

Брена наводи да јој је драго што се су синови с њима у породичној кући.

Породично се дружимо, што нам је највише недостајало. Знате, здравље моје породице ми је најбитније. Све сам отказала за март и чекам даљи развој ситуације - рекла је Брена.

- Права је ствар што је уведено ванредно стање да се спречи епидемија вируса на цело становништво, поготово на старе, немоћне и болесне људе. Ситуација је алармантна, треба се придржавати савета лекара. Ми смо сви веома организовани и радимо послове од куће. Овај народ је издржао и много веће недаће, тако да уз веру, добру организацију и стрпљење бићемо здрави и наставићемо наше нормалне животе - казала је певачица.

Стефан Живојиновић, који се вратио у породичну кућу, решио је да кува.

- Управо сам у кухињи, хоћу све да изненадим новим рецептом. Вратио сам се у породичну кућу кад су мама и тата дошли из Монака. Нико од нас нема симптоме, али не излазимо из куће. Осећамо страх као и већина и поштујемо правила. Не идем на тренинге, а Викторов ресторан не ради - рекао је Стефан.

Према породичном договору, Александра и Фили Живојиновић са бебом неће долазити код Брене и Бобе.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар