Зорица Брунцлик поручила нацији: Чувајте се, молим вас!

Пандемија корона вируса која је захватила свет зауставила је све планове и у нашој земљи, а међу онима који су се први обратили народу након увођења ванредног стања је и фолк звезда Зорица Брунцлик.

Забава 16.03.2020 | 18:36
Зорица Брунцлик поручила нацији: Чувајте се, молим вас!

Најтиражнија певачица у историји послала је емотивну поруку свим људима на овим просторима и подсетила их на значај очувања присебности, истовремено обавестивши све оне који воле њену музику да ће свој концерт померити за 28. октобар ове године.

- 45 година је како се дружимо...Заједно смо делили добро и зло. Певали смо на мостовима док су нас засипали бомбама, али и на трговима славећи празнике и успехе наших спортиста. Песмом смо испраћали старе и дочекивали нове године надајуци се бољем, срца пуних лепих жеља једни за друге, али смо и заједно туговали, не штедећи сузе, када смо испраћали неке драге људе који су својим присуством обележили наше животе. Била сам ту за вас у време када сте се веселили, венчавали, крстили, напредовали у животу и каријери, а јос више када су нас задесиле поплаве, ратови, избегличке колоне, земљотреси, дајући све да на себе преузмем макар мали део ваше муке.

Баш зато, са усхићењем сам очекивала наше дружење на коме би обележили јубилеј моје каријере и још једном поделили све лепе емоције и отпевали све оне песме које су нас током четири и по деценије нераскидиво повезале.
На моју неизмерну жалост, и мимо било чије контроле, пандемија Корона вируса која се надвила над светом, није заобишла ни нашу земљу, а моја жеља да због мене нико никада не буде доведен у било какву опасност, навела ме је да донесем одлуку и концерт заказан за 21 април одложимо за неко боље време (28. октобар).

Моје мисли, и мисли целе моје породице, су сада најпре са свима онима који се боре са овом тешком заразом, уз жељу да је што лакше победе, а моје молитве су са свима вама који живите на овим просторима. Молим се да останете здрави, будете смирени и мудри, пратите све инструкције које вам овлашћена лица дају, да водите рачуна пре свега о себи, јер на тај начин водите рачуна и о свима осталима...

Моје молитве су и уз старије грађане који су и најугроженији, уз жељу да сачувају присебност и не излажу се било каквом непотребном ризику, а нароцито уз државне службе и здравствене раднике који су увек до сада учинили све да обезбеде ред, мир и да помогну људима који пате, и сигурна сам да ће то и овога пута учинити.

Овај народ је током тешке и бурне историје много пута показао да је најјачи када је најтеже, и да га пре свега краси самопожртвовање, дисциплина, хуманост и љубав према ближњем свом. Сигурна сам да ће тако бити и овога пута и да ћемо из свега овога изаћи као победници. Ја ћу дати све од себе да на свом примеру покажем и својим понашањем допринесем томе.

А онда, као и хиљадама пута досад, чекаћу вас да заједно, песмом, прославимо!

Чувајте се, молим вас.

Воли вас, увек и заувек ваша Зорица- навела је фолк звезда а њена објава на друштвеним мрежама изазвала је бројне емотивне реакције и поруке захвалности и подршке од пратилаца.

Погледајте њему поруку:

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Воли вас ваша Зорица❣

А пост схаред бy Зорица Брунцлик (@зорицабрунцлик_оффициал) он

Извор: Телеграф.рс Фото.принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар