Будите одговорни, останите код куће, ево мало забаве

Послушајте стручњаке, не крећите се превише ако не морате, и из удобности свог дома користите све бенефите онлајн понуде.

Забава 16.03.2020 | 11:50
Будите одговорни, останите код куће, ево мало забаве

Борба за смањење ширења вируса корона је у јеку, сви стручњаци говоре да смо у њу укључени сви, и да ћемо постићи добре резулате само ако будемо дјеловали као добро уигран тим. Најбоља мјера превенције, уз сада већ добро познате хигијенске, јесте смањење кретања, непотребних излазака из куће, и поготово одласци у затворене просторе у којима борави више људи.

Компанија Моззарт се придружује апелима на грађане да у овој ситуацији буду одговорни и да сви заједно учинимо да опасност од брзог ширења пандемије прође што прије. 

Свједоци смо да се многи на друштвеним мрежама жале да им је у самоизолацији досадно, а то не мора да буде тако. Из удобности свог дома можете без проблема користити широк спектар Моззартове онлајн понуде на најбржи, најједноставнији и, што је ових дана врло битно, најбезбједнији начин!

Уђите у свијет забаве без контакта са другим људима, са квакама и са свим другим предметима и површинама са којих вреба вирус корона.

За разлику од клађења на уплатно-исплатном мјесту, гдје морате да обавите много више корака да бисте се опкладили, преко сајта или апликације моззартбет.ба само у ОСАМ корака обавићете све што је неопходно да би игра почела:

 

 

 

 

 

Да, толико је лако и толико брзо игра може да почне.

И то што је спортска понуда значајно осиромашена због отказивања бројних такмичења у виду превенције од ширења вируса корона не мора да буде тако лоше. Ово је права прилика да истражите свијет забаве уз е-спортове, онлајн казино или можда веома занимљиве игре на бројеве – на вама је да донесете одлуку. 

Уколико имате било каквих додатних питања и недоумица, Моззартов кориснички сервис вам је на располагању од 0 до 24 часа.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар