Дара упркос корони хтела да наступа али организатори јој отказали!

Због ширења коронавируса сви певачи отказали су наступе. Међутим, Дара Бубамара је једина на естради која до последњег тренутка није желела да одложи свој наступ у Хрватској, све док је власници из суседне земље нису откачили.

Забава 15.03.2020 | 13:47
Дара упркос корони хтела да наступа али организатори јој отказали!

Певачица је открила да се дан пред концерт распитивала да ли је дошло до неких промена, а онда сва срећна објавила да ће ипак наступати. Очигледно без имало савести и одговорности, Дара би одржала концерт пред неколико хиљада људи у јеку ширења пандемије. Фолкерка је недавно истакла да се од овог вируса штити ракијом, па је максимално целу ситуацију свела на неозбиљност.

- Мој менаџер и ја смо звали газде дискотека и питали да ли треба да померамо наступе у Хрватској, а одговори су били: "Не, Даро, све је распродато, имамо све дозволе, све је у реду, све је безбедно." Тако да, људи, видимо се на лудим журкама, да покажемо да смо јачи од свега - написала је без проблема Дара, којој је очигледно највише пријало да истакне да је она тражена и у време епидемије, иако су готово све њене колеге наступе отказале, пре свега, због одговорности.

Певачица је тешка срца морала да откаже "луду журку", јер је и било очекивано да нико није јачи од коронавируса, па ни Дара.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ццццц

15.03.2020 13:44

Ста се друго мозе очекивати од ове глупаце.

ОДГОВОРИТЕ