Сека љута на колеге: Коронавирус није за подсмех!

Ових дана све је у знаку коронавириса, а пошто су поједини певачи почели да се спрдају с озбиљном темом, то је разљутило Секу Алексић.

Забава 14.03.2020 | 13:11
Сека љута на колеге: Коронавирус није за подсмех!

Славица Ћуктераш и Љуба Перућица отпевали су песме о тренутној епидемији, па се и њихова колегиница одмах огласила на Инстаграму.

Певачица није поменула ово двоје својих колега, али су они предњачали на Инстаграму са спрдањем на тему вируса. Одмах је било коментара на то, па су и мишљења међу фановима подељена. Некима је било забавно што Славица пева „да ме мане болест и корона, кад ставим дупе у џип, ма каква корона, какав свињски грип“, а Перућица „ој, короно, ој“. Другима, међутим, није до смеха јер су забринути, а једна од њих је управо и Алексићева. Иако се никоме није директно обратила, многи су помислили да је очитала лекцију колегама који збијају шале у вези са коронавирусом, па су чак опевали тренутно стање у Србији, али и целом свету.

- Тренутно је свако чувар свог здравља онолико колико је одговоран према себи и другима. Заштитите себе и људе око вас. Није свака ситуација која се дешава у друштву предмет подсмеха, неке ствари треба схватити озбиљно и одговорно - поручила је Сека.

- Имала сам позив од једног морона, рекох, мали, јеби*а - корона - певушила је Ћуктераш поносно, док Перућица каже:

- Ој, короно, ој, короно, нек се тера онај што те доно. Да ја лежим, да ја кијам и по болници докторе вијам - пева и свира фолкер.

- Баш заразна песма. Дефинитивно смо најлуђи народ. О, лудака - остављали су Љуби коментаре пратиоци на Инстаграму.

Извор: Курир.рс Фото:Марина Лопичић

Коментари / 0

Оставите коментар