Бака Прасе деци продаје лажне маске против короне!?

Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, решио је да на скандалозан начин искористи ситуацију и профитира на рачун уплашених грађана, а посебно најосетљивије категорије - деце и тинејџера.

Забава 13.03.2020 | 17:55
Бака Прасе деци продаје лажне маске против короне!?

Јутјубер је путем интернета почео да обмањује и продаје лажне маске за лице за "заштиту" од коронавируса са својим логом, и то за 899 динара, пише Курир!

Док је већина људи широм света престрављена због ширења коронавируса, Бака Прасе је решио да то окрене у своју корист. Како је недавно лансирао своју робну марку, смислио је прави "маркетиншки трик" да би повећао профит. Знајући да последњих недеља влада несташица заштитних маски за лице у апотекама, јутјубер је почео сам да их продаје.

У питању су неадекватне, памучне, заправо лажне заштитне маске за лице, на којима је пришивен његов лого. И док се њихова цена у апотекама креће око 30 динара, он је решио да их продаје за 899 динара!

Он је свој производ нахвалио, рекавши да је јако квалитетан, памучан, као и да "убија вирус корона", а додао је и да "маску купи свако ко неће коронавирус".

Многе је ово шокирало, па су јутјубера напали путем друштвених мрежа. Поручили су му да није у реду да на овако бестидан начин зарађује. Друге је разбеснело то што су највећа група људи који га прате и слушају заправо најрањивија група - деца и тинејџери и да не сме да их обмањује и узима паре.

Бака Прасе се најпре није обазирао на овакве коментаре, већ је додатно зачинио целу ситуацију поручивши: "Успорите мало, маске иду ко блесаве. Радимо нову туру." Потом се сликао испред свог "поршеа" с маском на лицу, показујући средњи прст пратиоцима. Поручио је свима да је он "министар здравља", очито ругајући се забринутим пратиоцима.  

Након што је наишао на осуду пратилаца и медија, Илић је кренуо у офанзиву, а како је напад најбоља одбрана, почео је да вређа новинаре.

- Очигледно је да су маске модни детаљ. Медији могу да пуше ку*ац - најпре је написао Бака Прасе након што је његов поступак осудио Курир портал, али пошто је наилазио на све већу осуду, почео је да се правда.

- Маске су у плану пре ове ситуације, а корона је на интернету постала фора, самим тим сам ја поступао с те тачке гледишта. Маске вас неће спасти од короне. Перите руке и пијте витамине. Очигледно људи не схватају спрдњу - правдао се он, али му многи нису поверовали.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар