Естрадне звијезде у дебелом минусу због вируса корона

Здравље на првом месту: Светлана Ражнатовић, Здравко Чолић, Аца Лукас, Лепа Брена и Весна Змијанац принуђени су да због пандемије откажу наступе који су били уговорени неколико месеци раније

Забава 13.03.2020 | 08:51
Естрадне звијезде у дебелом минусу због вируса корона

Светлана Цеца Ражнатовић, Александар Вуксановић, Здравко Чолић, Лепа Брена, Весна Змијанац, као и многи други певачи са естраде морали су да откажу наступе и концерте због пандемије коронавируса.

Цеца је овог викенда требало да наступи на Мјузик вику на Копаонику, а већ следећег у Немачкој са Сашом Матићем. Због отказаних наступа певачица је изгубила 100.000 евра.

Исти је случај и са Ацом Лукасом. Он је до краја месеца имао уговорена три наступа. Два је већ отказао, а и трећи је под знаком питања.

Чола је имао само један концерт, па је на губитку 50.000 евра. Весна Змијанац је принуђена да помери два концерта за мај.

Контактирали смо са певачима, који тврде да је здравље прече од зараде и да не треба ширити панику.

- Људи треба да се придржавају правила како би тај вирус што пре прошао. Нико не размишља о финансијским губицима јер је здравље на првом месту. Зато не треба ширити панику. Није ми јасно зашто људи толико праве хаос тамо где га нема. Кукају како немају новца, а све покуповали по супермаркетима. Ево, јутрос сам хтео да испржим кајгану, али моја залиха је била веома мала. Имао сам само два јајета. Извињавам се, морам у самопослугу - каже Лукас.

Његова колегиница Лепа Брена је опрезнија.

- Треба се придржавати савета доктора. Пратити информације шта радити у случају заразе и водити рачуна о превентиви. Не треба паничити, али да је ситуација алармантна - јесте. Мени је здравље моје породице битно, као и здравље целе нације. Све сам отказала за март и чекам даљи развој ситуације - поручује Брена.

Здравко Чолић се огласио на Инстаграму.

- Због проглашене пандемије коронавируса концерт у Берлину се одлаже. Ускоро више информација о новом датуму, начину повраћаја новца. Жао нам је због евентуалних непријатности које је одлагање проузроковало. Бобан Рајовић је за медије открио да је због вируса на губитку чак 60.000 евра:

- Добри људи, волео бих да ово обавештење узмете за озбиљно. Наиме, ја сам са својим менаџментом и са својим тимом одлучио да наредне три недеље не радим. Мислим да је то у овој ситуацији најбоље могуће, мислим да треба ставити зараду и финансије у десети план бар у овом периоду, док се ова ситуација због свега овога што се дешава не смири. 

(Курир)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ђоле

13.03.2020 08:13

Оста држава без пореза. Е у пм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

13.03.2020 08:23

то су паре које ће народу остати у џепу.. то су паре које је народ требало потросити на кафану, пиће и пкесмуу.. на провод... те паре боље да народ потроси на несто паметно ил да сацува.. нек пропадне турбо фолк вријеме је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

елементарнанепогода

13.03.2020 08:48

Ето мени секирације, нецу моци заспати ноцас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

13.03.2020 08:51

СТЕТА НИКАДА ИМ ДОСТА ПАТА НЕКА СЕ СРПЕ ОБИЦАН ЦОВЈЕК ТА ДЕЦЕН8НУ НЕМОЗЕ ЗАРАФИТИ КО ОНИ ЗА НОЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лејкерс

13.03.2020 08:51

Како це звијезде да презиве

ОДГОВОРИТЕ
Name

235

13.03.2020 09:00

Без здравља Све је ниста!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

13.03.2020 09:36

Стета.Вазда им мало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспора

14.03.2020 19:48

Како вас није срамота

ОДГОВОРИТЕ