Данас промјенљиво облачно и топло вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима и дневном температуром од 15 до 20 степени Целзијусових.

Република Српска 13.03.2020 | 08:20
Данас промјенљиво облачно и топло вријеме

Ујутру и прије подне биће претежно ведро и сунчано, уз малу до умјерену облачност, а у сјеверним предјелима доћи ће до постепеног повећања облачности.

Током дана облачност ће се ширити према централном појасу, док ће на југоистоку и југу и даље бити претежно сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне и увече у већини предјела очекује се пролазна киша, углавном на сјеверу. На југу ће бити суво уз промјенљиву облачност. Падавине ће престати до сутра ујутро.

Прије подне ће дувати слаб вјетар јужног смјера који ће послије подне промијенити смјер на исток и сјевероисток, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац и Гацко нула, Дрвар један, Ливно два, Фоча, Билећа и Вишеград три, Бјелашница, Добој, Јајце и Зеница четири, Чемерно, Бањалука, Добој и Тузла пет, Мостар, Приједор и Сребреница шест, Зворник, Бијељина и Сарајево седам, Неум и Требиње девет, Бихаћ 10 и Градачац 12 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар