Осветила се бившем мужу, удала се поново за њега а да то није знао!

Једној неименованој суткињи у Француској прети и до 10 година затвора као и веома велика новчана казна до 150 000 евра због поновне удаје за бившег мужа без његовог знања како би спречила бившег мужа настави са својим животом.

Забава 12.03.2020 | 17:29
Осветила се бившем мужу, удала се поново за њега а да то није знао!

Неименована суткиња је радила као високи судија у Горњој Сени (Хаутс-де-Сеине)  одлучила је да се освети бившем мужу, након што ју је оставио због друге жене.

Њен бизарни план се састојао од тога да поновно склопи брак са (бившим) супругом без његовог знања или пристанка, како би се спречило да настави са својим животом заједно са новом,  партнерком.

Како преносе неке француске новине 58-годишња суткиња није могла да преболи чињеницу да је била остављена због сестре министра коју је саветовала,те је на крају је прибегла низу незаконитих радњи како би свог супруга адвоката, натерала да пати и да му се освети за све тј што ју је оставио!

Тако је неименована француска суткиња, у марту 2019. године фалсификовала све потребне папире и личне карте, заједно са саучесником који је позирао као да је њен супруг те рекао "да“ пред градоначелником Саинт-Денис де Ла Реунион, где је у то време обављала функцију судије.

План је протекао без готово икаквих проблема, а њен муж је остао у незнању да се поново оженио бившом супругом, али не задуго.

Неколико недеља након лажног брака, судија је поново пребачена у Хаутс-де-Сеине, где су њене колеге брзо сазнале да се поновно удала за свог бившег мужа. Очигледно је да се трачеви брзо крец́у правосудним француским системом, а што је на крају супруг фрнацускиње -судије чуо велику вест да се "поново" оженио

Суткиња  која је сковала брачну превару је 11. децембра 2019. смештена у полицијски притвор, заједно са човеком који се лажно представљао као њен муж као и ц́ерком која је, наводно, такође имала битну улогу у поновном склапању лажног брака тренутно осумњичени су пуштени на привремену слободу, и стављени под судски и полицијски надзор.

Суткиња која је сместила свом мужу незаконит поновни брак суочава се са оптужбама за "фалсификовање и употребу фалсификата у јавном или аутентичном писању“ и "прибављање и употребу лажних административних докумената од стране особе која полаже јавна овлашц́ења“.

Француски медији извештавају да жена ризикује да би могла да добије максималну казну од 10 година затвора и 150.000 евра новчане казне.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар