Марији Шерифовић позлило након концерта-завршила на инфузији!

Услед новонастале ситуације са коронавирусом у Србији и мерама забрана окупљања која на снагу стуапају 12 марта, серија концерата Марије Шерифовић се наставила.

Забава 12.03.2020 | 13:24
Марији Шерифовић позлило након концерта-завршила на инфузији!

- Никада не бих ризиковала здравље људи, али нека овај концерт вечерас буде гласна борба и подршка за све људе који се боре са вирусом. Нећемо дати да нас корона сломи музиком и добром енергијом се молимо за све људе широм света - изјавила је регионална музичка звезда.

Позната певачица није одложила наступ, због те одлуке публика је била одушевљена.

Марија је након два концерта у препуном Центру "Сава", завршила на инфузији! Певачица се осетила малаксало, па је потражила помоћ лекара.

- Марија је поред та два концерта стигла и да сними " Звезде Гранда". 

- Била је исцрпљена, зато су јој дали инфузију. Сада је све у најбољем реду, и спремна је за наредне концерте - рекао је извор близак певачици.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Често кажем да живот чине сећања. Додала бих да сам срећна, јер због оваквих тренутака схватим колико је живот заправо леп. Хвала вам на безрезервној подршци и енергији коју сте ми пружили! Настављамо даље већ у среду 11.03! Настављамо муњевито! Воли вас Шеки. ??? #РеклаЈеДааа #ЈеТаиме #ОвакоЈеБилоСиноц #9март #ВидимоСеСутра

Објава коју дели Марија Серифовиц (@серифовиц) дана

Извор: Ало.рс Фото:Е-стоцк/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар